Ο Ρονάλντο αποκάλυψε γιατί έφυγε από την Μπαρτσελόνα!

Είκοσι χρόνια μετά τη μεταγραφή στην Ίντερ, ο Ρονάλντο έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε γιατί... εγκατέλειψε την Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα όπου αγαπήθηκε σαν... Θεός (VIDEO).

F.C. Barcelona's Brazilian striker Luis Ronaldo celebrates after scoring a goal during a Cup Winner's Cup 1st. round 1st leg soccer match against AEK Larnica of Cyprus Thursday Sept. 12, 1996. (AP Photo/Denis Doyle)
ronaldo AP IMAGES

Μία σεζόν, 49 συμμετοχές με 47 γκολ, πολλές μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές που έγραψαν τη δική τους ιστορία, με χαρακτηριστικότερη εκείνη του γκολ κόντρα στην Κομποστέλα το Οκτώβριο του 1996, όπου έγινε μέχρι και διαφήμιση της NIKE με την ατάκα:

"Φαντάσου να έχεις ζητήσει από τον Θεό να γίνεις ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και να σε ακούσει!". Παρόλα αυτά το καλοκαίρι του 1997 ο Ρονάλντο αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα με προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ, έναντι 46.000.000€!

Είκοσι χρόνια αργότερα, το "φαινόμενο" έσπασε τη σιωπή του και με αφορμή την... παρόμοια "έξοδο" του Νεϊμάρ από την Βαρκελώνη, αποκάλυψε το λόγο που έφυγε ο ίδιος.

"Οι παίκτες πρέπει να βρουν το χρόνο για να τα δουν όλα. Πρέπει επίσης να είναι συγκεντρωμένοι στις δικές τους δουλείες", είπε αρχικά ο Ρονάλντο σε βραζιλιάνικη εφημερίδα και συνέχισε με... πιπεράτες αποκαλύψεις:

"Η αποχώρηση του Νεϊμάρ μοιάζει αρκετά με τη δική μου από την Μπαρτσελόνα, αν και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες από τις διαπραγματεύσεις. Ίσως να υπήρχαν θέματα με τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, όπως συνέβη με εμένα και γι' αυτό έφυγα".

Τη συνέχεια πάνω-κάτω τη γνωρίζετε. Ο Ρονάλντο... διέλυσε δυο φορές το γόνατο του με τη φανέλα των "νερατζούρι", όμως το ταλέντο του ήταν τέτοιο που έκανε σπουδαία καριέρα στη συνέχεια με Ρεάλ, Μίλαν και Κορίνθιανς.

AP Photo/Denis Doyle

News 24/7

24MEDIA NETWORK