Ο Σαμπράνο γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος!

Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, από εκεί στο Καζάν, μετά στο Κίεβο και ξανά στην Αθήνα. Το... ταξίδι του Κάρλος Σαμπράνο ήταν ένα παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα...

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σαμπράνο EUROKINISSI

Πότε τέλειωσε επί της ουσίας η καριέρα του Κάρλος Σαμπράνο στην Ελλάδα; Στο ντέρμπι της 5ης Νοεμβρίου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τότε που o Περουβιανός στόπερ αποβλήθηκε (με δύο κίτρινες) στο 35'. Ήταν το "κύκνειο άσμα" του στον ΠΑΟΚ, διότι μετά την ποινή του βρέθηκε (για αγωνιστικούς και όχι μόνο) εκτός πλάνων (κι ας έπαιξε με τον Αιγινιακό στο κύπελλο τέλη του ίδιου μήνα) και μετά τις γιορτές αποτέλεσε παρελθόν. Ο δανεισμός του από τη Ρούμπιν Καζάν έληξε άδοξα και μια συμφωνία που διαφημίστηκε πολύ, κατέληξε στα... σκουπίδια.

Επειδή όμως η ζωή κάνει κύκλους, η επιστροφή του Σαμπράνο στην Ελλάδα θα συνδυαστεί με την επιστροφή του ΟΑΚΑ. Στις 13 του Φλεβάρη, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου, στην οποία ανήκει πλέον ο Περουβιανός (αποκτήθηκε ως αντι-Βίντα που για Μπεσίκτας), και αφού δηλώθηκε στην ευρω-λίστα θα είναι στην αποστολή!

Η προσθήκη του 29χρονου στόπερ ήταν μία από τις τρεις που είχε δικαίωμα να κάνει η Ντιναμό. Οι έτεροι δύο που μπήκαν ήταν οι Χλιόμπας και Σαμπάνοφ αντί των Κόβαλ (Λα Κορούνια) και Κράβετς (Καϊσέρισπορ).

Και στην Ντιναμό Κιέβου ο Σαμπράνο θα φοράει το αγαπημένο του νούμερο, το 2. Το σκέφτηκε καλά; Διότι στον ΠΑΟΚ δεν αποδείχθηκε γούρικο...

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK