Ο Σαββίδης αποφασίζει για Ηρακλή

Ο Ηρακλής είναι δεδομένο ότι θα αναζητήσει δανεικούς και περιμένει το "ok" του Ιβάν Σαββίδη για να πάρει παίκτες από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης αποφασίζει για Ηρακλή

Τα δεδομένα στον Ηρακλή γνωστά: oικονομική δυσπραγία, αλλά και ανάγκη ν' αποκτηθούν ποδοσφαιριστές για να γεμίσει το ρόστερ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει βάθος. Οι δύο αυτοί παράγοντες υποχρεώνουν τη διοίκηση του "Γηραιού" να στραφεί στη λύση των δανεικών.

Ο Νίκος Καγιούλης, που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, έχει ήδη "χτυπήσει" την πόρτα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο έχει πράξει και με τον συντοπίτη ΠΑΟΚ. Φυσικά ο κόσμος του Ηρακλή δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι μια τέτοια κίνηση, αλλά οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αναγκάζουν τους ανθρώπους των "κυανόλευκων" να καταφύγουν σε τέτοια λύση.

Και αν στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δανείσουν, για τον "Δικέφαλο του Βορρά" τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες είναι από την ίδια πόλη και υπάρχει αντιπαλότητα. Ανάμεσα σε Καγιούλη και Λούμπος Μίχελ έχει ήδη γίνει επαφή για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί.

Γιατί; Διότι ο Σλοβάκος περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη. Όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ συζητήσει με τον Μίχελ και τα λοιπά στελέχη για τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα στo μεταγραφικό παζάρι, στο τραπέζι θα πέσει και το θέμα του δανεισμού παικτών στον Ηρακλή. Αν ο Σαββίδης δώσει το "ok", ο Ηρακλής θα προχωρήσει στην απόκτηση παικτών από τους "ασπρόμαυρους".

Αν, από την άλλη, αποφασίσει ότι δεν συντρέχει λόγος να δυναμιτίσει το κλίμα, θέλοντας και μη ο Ηρακλής θα υποχρεωθεί να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK