Ο Σαββίδης δεν... άντεξε και απάντησε στον Καραμάνο!

Γιώργος Σαββίδης και Τάσος Καραμάνος "άνοιξαν βεντέτα" μετά τους τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στους τελικούς βόλεϊ και η κόντρα τους αρχίζει να... ξεφεύγει!

Ο Σαββίδης δεν... άντεξε και απάντησε στον Καραμάνο!

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου (6/5, 20:30) παρόλα αυτά ο Γιώργος Σαββίδης έχει χρόνο να ασχολείται όχι μόνο με το βόλεϊ του "Δικεφάλου" αλλά και με τον... Τάσο Καραμάνο που θέλησε να τον "πικάρει" μετά το 2-2 στη σειρά των τελικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Η αρχή έγινε όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 σετ τον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό και πήρε το πλεονέκτημα της έδρας, με τον γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο να ανεβάζει φωτογραφία των Αγκάμεζ (με παιδικό καπέλο) και Ανδρεάδη (με στέμμα) κάνοντας το εξής σχόλιο: "Δεν αντέχουνε τα παλικάρια".

Δυστυχώς για εκείνον όμως ο Ολυμπιακός απάντησε στο break με... break και με 3-0 σετ την Πέμπτη στο "Paok Sports Arena" ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών και έτσι ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί σε πέμπτο ματς στο Ρέντη την Κυριακή.

Η άλωση της Πυλαίας οδήγησε μάλιστα τον Τάσο Καραμάνο, δανεικό στη Φερένσε από τον Ολυμπιακό, να δώσει... απάντηση στον Σαββίδη, σχολιάζοντας στο λογαριασμό του στο Facebook: "Ρε Σαββίδη πόσο δίκιο είχες... δεν αντέχουν τα παλικάρια...".

Περιμένετε όμως! Η κόντρα δεν έχει σταματημό, με τον Γιώργο Σαββίδη να ενημερώνεται για το ποστάρισμα του Καραμάνου και να του απαντάει με τη σειρά του σε άκρως επιθετικό ύφος:

"Ποιός είναι αυτός ο τύπος; Κάποιος; Α, είναι ο... κύριος δανεικός. Χάρη σε εμένα σε θυμήθηκαν".

Ο Σαββίδης δεν... άντεξε και απάντησε στον Καραμάνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK