Ο Σπανός άκουσε στην ΕΠΟ ότι έχει δίκιο!

Η παραδοχή των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ στον Γιώργο Σπανό ότι έχει δίκιο και το...Χ του διοικητικού ηγέτη του Ατρομήτου για το δίδυμο των Κουκουλάκη και Τριτσώνη.

Ο Σπανός άκουσε στην ΕΠΟ ότι έχει δίκιο!
Σπανός-Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν έβγαλε ένα συμπέρασμα από τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ Γιώργο Δρόσο, ο Γιώργος Σπανός είναι ότι δεν είναι...τρελός.

Αφού και ο συνομιλητής του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος παραδέχθηκε ότι οι Περιστεριώτες έχουν εφέτος αδικηθεί από τη διαιτησία, ο Σπανός τουλάχιστον απέδειξε στον εαυτό του ότι δεν βλέπει φαντάσματα αλλά...πραγματικότητες στους αγωνιστικούς χώρους.

Από εκεί και πέρα πάντως, ο πρόεδρος του Ατρομήτου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να στηρίξει το δίδυμο Τριτσώνη -Κουκουλάκη αφού έχουν αποτύχει πλήρως στο έργο τους. Κάτι που είχε επαναλάβει και μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο κ. Δρόσος τόνισε στον κ. Σπανό ότι θα μεταφέρει όλα τα παράπονά του στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος έχει υπό τη δικαιοδοσία του τα θέματα της διατησίας. Μόλις, μάλιστα, ο Κύπριος παράγοντας ανέβει στην Αθήνα, ο πρόεδρος του Ατρομήτου θα περάσει και πάλι το κατώφλι της ΕΠΟ.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK