Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να έχει απώλειες όχι πλέον μόνο στο καθαρά ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και στα στελέχη του.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Ο Μανόλης Χρονάκης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν άντεξε άλλο την αβεβαιότητα και παραιτήθηκε.

Ιδού τι έγραψε στο facebook: «Στην ανατολή του 2015, δύει η γοητευτικότερη επαγγελματική εμπειρία της ζωής μου. Ευχαριστώ τα μέλη όλων των διοικητικών συμβουλίων, τους πέντε προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και τους συνεργάτες τους, τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, όλους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους συνάδελφους (των ΜΜΕ και της Super League) που με ανέχτηκαν τα 2,5 αυτά χρόνια. Πάνω από όλα ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ που θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι οι αφανείς αλλά οι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ. Τέλος ευχαριστώ θερμά τον κόσμο του ΟΦΗ και ειδικότερα τους οργανωμένους, που με δέχθηκαν και πλέον θέλω να ξέρουν ότι είμαι ένας από αυτούς.

ΥΓ. Συγνώμη που δεν μένω να συνεχίσω τον (άνισο) αγώνα αλλά στέρεψαν και οι τελευταίες μου αναπνοές. Ταυτόχρονα δεν θέλω να ταυτιστεί η απόφαση μου (την είχα πάρει εδώ και μήνες) με την οποιαδήποτε εξέλιξη της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης στην οποία εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον ΟΦΗ.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK