Ο Τίλι άργησε ένα χρόνο...

Ο Κιμ Τίλι έρχεται για να καλύψει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ένα κενό για το οποίο έχει γίνει πολύς λόγος ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι. Ηταν μία κίνηση που έπρεπε να γίνει για διάφορες αιτίες.

Ο Τίλι άργησε ένα χρόνο...

Πέρυσι όλο το μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού αναλώθηκε στη συζήτηση για το αν θα έπρεπε να πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" δεύτερο τεσσάρι πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Τελικώς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκανε τη σχετική εισήγηση και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να καλύψει τη θέση με τον Δημήτρη Αγραβάνη και βοήθειες από τους υπόλοιπους, ψηλούς και ημίψηλους.

Η κίνηση για την απόκτηση του Κιμ Τίλι δείχνει ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε ρότα και ο προπονητής του άποψη. Ισως έπαιξε το ρόλο της και η καταπόνηση του Γιώργου Πρίντεζη η οποία έγινε ιδιαίτερα εμφανής στους τελικούς της Α1.

Σημασία έχει ότι οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, με μεθοδικότητα και σχέδιο όχι για να να εντυπωσιάσουν αλλά για να καλύψουν τα κενά τους και να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Αλλωστε, οι εποχές που τα μεγάλα μπάτζετ και οι παίκτες από το υψηλό ράφι κάλυπταν τα θέλω των προπονητών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πέρασε ανεπιστρεπτί. Πλέον χρειάζεται μεθοδικότητα και προσεκτικές (αλλά και στοχευμένες) επιλογές.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK