Ο Τότι έστειλε τον κόσμο στα εκδοτήρια!

Το ματς κόντρα στην Τζένοα δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο για τον Φραντσέσκο Τότι αφού θα'ναι πιθανότατα το τελευταίο της καριέρας του και οι φίλοι της Ρόμα τρέχουν σαν... τρελοί! Δείτε PHOTOS.

Roma's Francesco Totti goes for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti goes for the ball during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν είναι ακόμα σίγουρος για το αν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο φινάλε της σεζόν με την Ρόμα για να αναλάβει πόστο διευθυντή στο σύλλογο όμως οι φανς της Ρόμα αντιμετωπίζουν το ματς της 28ης Μαΐου κόντρα στην Τζένοα ως το τελευταίο του "καπιτάνο" με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Απόδειξη το γεγονός πως ενώ ξεκίνησαν να πωλούνται από τις 10 το πρωί της Πέμπτης εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα από διάφορα καταστήματα της Ρόμα, εκατοντάδες ήταν οι φίλαθλοι που σχημάτισαν ουρές από τις... 7 το πρωί για να σιγουρέψουν ότι θα δηλώσουν "παρών" στην -πιθανότατα- τελευταία παράσταση του Τότι σε επίσημο αγώνα.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, τα εισιτήρια που βγήκαν στην κυκλοφορία εξαντλήθηκαν, με αυτά της Curva Sud να φεύγουν όλα μέχρι τις 12 το μεσημέρι και εκείνα της CurvA Nord να κάνουν φτερά μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης για χάρη του 40χρονου εμβληματικού αρχηγού της ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

Ο Τότι έστειλε τον κόσμο στα εκδοτήρια!
Ο Τότι έστειλε τον κόσμο στα εκδοτήρια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK