Ο "τρελός" μισθός του Μαρίνου, η Λάτσιο που έγινε... ΠΑΟΚ και τα 12 "μύρια" γι' αυτόν που στην Ελλάδα απέτυχε!

Πόσα χρήματα προσέφερε “σουπερλιγκάτη” ομάδα στον Μαρίνο Ουζουνίδη; Ποιος παίκτης ήρθε... τσάμπα στον Ολυμπιακό και τώρα πάει Μίλαν με 12.000.000 ευρώ, επίσης τι συμβαίνει με Κλέμπερ και γιατί... πάγωσε του Μολέντο; Ποια ομάδα που... μιλάει ελληνικά ψάχτηκε για Λουντ;

Ο "τρελός" μισθός του Μαρίνου, η Λάτσιο που έγινε... ΠΑΟΚ και τα 12 "μύρια" γι' αυτόν που στην Ελλάδα απέτυχε!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΝΤ

Καλησπέρα, καλησπέρα αρχίζουμε την... βόλτα μας στον κόσμο των παρασκηνίων των αθλητικών εφημερίδων: Τ' όνομα του Ρόμπιν Λουντ έχει ακουστεί για την ΑΕΚ, ωστόσο η Ένωση διέψευσε ότι έχει προσεγγίσει ή έχει κάνει επίσημη πρόταση στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Όπως διαβάζουμε στον “ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ” της “ ΩΡΑΣ”, ο άσος του Παναθηναϊκού έχει μπει στο στόχαστρο ομάδας που... μιλάει ελληνικά, αλλά δεν παίζει στη Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται για την Σταντάρ Λιέγης που ουκ ολίγες φορές έχει κάνει τα ψώνια της από την “γαλανόλευκη” αγορά.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι εκτός από το κλαμπ της Λιέγης κι άλλες ομάδες του Βελγίου ελέγχουν την περίπτωση Λουντ...

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ

Φύγαμε για “ ΚOKKINO ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ” και “ RED FILES”... Διαβάζουμε πως ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, νούμερο ένα στόχος του Μαρτίνς είναι ο Κλέμπερ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, λοιπόν, υπογραμμίζεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν ενδιαφέρονται απλά, αλλά έχουν ήδη κάνει κίνηση για τον συγκεκριμένο παίκτη! Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Εστορίλ λήγει σε μερικές εβδομάδες, και το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο γραφείο που εκπροσωπεί τον 28χρονο κι έχει παλιότερα κάνει κι άλλες δουλειές με την ελληνική ομάδα.

ΤΑ 25.000 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ

Συνεχίζουμε με το “ SPORTIME” και τη στήλη των “ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ” της εφημερίδας που αναδεικνύει το ενδιαφέρον που έδειξε ο Απόλλωνας για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Διαβάζουμε ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήθελε να κάνει το “μπαμ” με τον “πράσινο” προπονητή, προσφέροντάς του συμβόλαιο με μηνιαίες αποδοχές που έφταναν τις 25.000 ευρώ! Το ραντεβού των δύο πλευρών φέρεται να έγινε στο Ψυχικό την περασμένη Τρίτη, χωρίς όμως να υπάρξει κατάληξη.

ΗΡΘΕ ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ 12 “ΜΥΡΙΑ” ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ

Στον “ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ” της “ ΓΑΤΑΣ” διαβάζουμε για τον Μπρούνο Βιάνα που στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έπιασε, αλλά από τότε που πήγε στην Μπράγκα... εκτοξεύθηκε.

Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντεζ ετοιμάζει το κόλπο της χρονιάς, πείθοντας τους Πορτογάλους να πουν “όχι” στα 8.000.000 ευρώ της Βιγιαρεάλ, γιατί θα τους φέρει πρόταση από τη Μίλαν.

Πρόταση ύψους 12.000.000 ευρώ, όχι αστεία. Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος αμυντικός πουλήθηκε στην Μπράγκα από τον Ολυμπιακό έναντι 3.000.000 ευρώ.

ΑΠΟ ΤΗ... ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο “ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ” ΤΗΣ “ SPORTDAY” γράφει για την περίπτωση του Ενέα Μιχάι και την αναθέρμανση του... φλερτ με τον ΠΑΟΚ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας επισημαίνει ότι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα του παίκτη του Παναιτωλικού άφησαν να διαρρεύσει στην πιάτσα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λάτσιο που ψάχνει τον δικό της... Μανωλά από την Ελλάδα.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε κάτι “ζεστό” από το κλαμπ της Ρώμης, ωστόσο οι συγκεκριμένες φήμες κινητοποίησαν τους τον ΠΑΟΚ που έκανε τα σχετικά τηλεφωνήματα στο Αγρίνιο για τον νεαρό αμυντικό.

Πάντως, όπως τονίζεται στο άρθρο, ο Λουτσέσκου προτιμά ενίσχυση στα μετόπισθεν από το εξωτερικό...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΟΛΕΝΤΟ

Κλείνουμε τη στήλη των “hot” παρασκηνίων του Contra.gr με τον “ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ” της “ LIVESPORT”. Το βασικό ρεπορτάζ αφορά τον Ροντρίγκο Μολέντο και τη σιωπή στον Πειραιά για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το θέμα Μολέντο - Ολυμπιακός έχει... σκαλώσει επειδή ο έμπειρος αμυντικός ζητάει πάρα πολλά χρήματα για να “επαναπατριστεί” στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή φέρονται να έχουν διαμηνύσει στους “ερυθρόλευκους” ότι ο παίκτης έχει βολευτεί στη Βραζιλία και για να μπει στη διαδικασία να επιστρέψει θέλει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιούνται τα ποσά.

Επίσης, πολλά χρήματα αξιώνουν και οι μάνατζερ του πρώην φύλακα της άμυνας του Παναθηναϊκού.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK