Ο Τσίμιροτ "έβλεπε" Πάμπλο Γκαρσία

Ο ένας είναι στα 40 και ο άλλος στα 24. Δεν θα ήταν παράδοξο αν ο Γκόικο Τσίμιροτ, ως έφηβος, είχε για... ίνδαλμά του τον Πάμπλο Γκαρσιά, αντιγράφοντας το μεστό παιχνίδι του, τις κινήσεις στο χορτάρι, τις πάσες στον κενό χώρο. Διαβάστε και δείτε VIDEOS για να καταλάβετε...

Ο Τσίμιροτ "έβλεπε" Πάμπλο Γκαρσία

Η... τριγωνομετρία της φάσης του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο με τον Ολυμπιακό θυμίζει πολύ την αντίστοιχη που είχαν "διδάξει" οι "ασπρόμαυροι" στο δεύτερο γκολ που είχαν πετύχει στο παιχνίδι με την Τότεναμ, πριν από σχεδόν 5,5 χρόνια.

Τότε, στο παιχνίδι στο "White Hart Lane" ο Πάμπλο Γκαρσία βγάζει μια διαγώνια πάσα στον κενό χώρο, στον οποίο έκανε κίνηση ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος με μια "ξυραφιά" στέλνει τη μπάλα στην "καρδιά" της άμυνας της Τότεναμ, με τον Στέφανο Αθανασιάδη να κάνει το πλασέ για το 2-0!

Στο παιχνίδι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, ο Γκόικο Τσίμοροτ "αντιγράφει" την πάσα - "τρύπα" στη πλάτη της άμυνας, ο Πέντρο Ενρίκε "ντύνεται" Γιώργος Γεωργιάδης και ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς κάνει στον Λεάλι ό,τι και ο Στέφανος Αθανασιάδης στον Γκόμεζ.

Το βίντεο θα σας πείσει για το... copy - paste!

News 24/7

24MEDIA NETWORK