Ο Τσίπρας και η ατάκα για το... πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ στην ΔΕΘ!

Επίσκεψη στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έκανε το πρωί του Σαββάτου (9/9) ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και έκλεψε την παράσταση με μια ατάκα του για τον ΠΑΟΚ.

Meeting of TIF-HELEXPO Administration with the Prime Minister, Alexis Tsipras, during his presence at the inauguration of the 82nd Thessaloniki International Traid Fair (TIF), in Thessaloniki, Greece on September 9 2017. /     -HELEXPO   ,  ,        82 , , 9  2017.
Meeting of TIF-HELEXPO Administration with the Prime Minister, Alexis Tsipras, during his presence at the inauguration of the 82nd Thessaloniki International Traid Fair (TIF), in Thessaloniki, Greece on September 9 2017. / -HELEXPO , , 82 , , 9 2017. KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκη στην οποία παίρνει μέρος για πρώτη φορά με δικό της περίπτερο και η 24 Media. Το πρωί του Σαββάτου (9/9) ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τα περίπτερα της Έκθεσης, ενώ έκλεψε την παράσταση με μια ατάκα που χρησιμοποίησε για τον ΠΑΟΚ!

Ως γνωστόν ο πρωθυπουργός είναι φίλαθλος, του αρέσει το ποδόσφαιρο και δεν κρύβει τη συμπάθειά του προς τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο αυτή τη φορά ο Δικέφαλος του Βορρά είχε την τιμητική του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας όταν πέρασε από το περίπτερο του μετρό στην Έκθεση, "είναι η πρώτη φορά που το Μετρό δεν είναι ανέκδοτο. Το μόνο που έμεινε είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα!"

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο News 24/7.

Ο Όμιλος της 24MEDIA συμμετέχει για πρώτη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της branded περίπτερο (Υπαίθριος Χώρος Β13 stand 05) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Πηγή video: Voria.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK