Ο Βασιλειάδης καταδικάζει την ανάρτηση του πανό εναντίον της Βοσνίας

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε απαράδεκτο περιστατικό την ανάρτηση φασιστικού πανό εναντίον των Βοσνίων και ζήτησε από την Αστυνομία την τιμωρία των δραστών.

Ο Βασιλειάδης καταδικάζει την ανάρτηση του πανό εναντίον της Βοσνίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης εκ μέρους του συνόλου της Ελληνικής Κυβέρνησης εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη και αποτροπιασμό του για τα όσα έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Βοσνίας.

Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, από ελάχιστο αριθμό θεατών, απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα", αναφέρει χαρακτηριστικα η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (14/11) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την επομένη του Ελλάδα-Βοσνία.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ:

Ο Βασιλειάδης καταδικάζει την ανάρτηση του πανό εναντίον της Βοσνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σωκράτη!
Είμαστε ακόμα 2οι και αντέχουμε!
ΛΥΤΡΩΣΗ: Από μηχανής Τζαβέλλας!
Με το εσώρουχο ο Παπασταθόπουλος!