Ο Βιδάλ άρχισε "πόλεμο" με τον Ρονάλντο και οι οπαδοί τον... κατακεραύνωσαν

Ο Αρτούρο Βιδάλ έριξε "χτύπημα κάτω από τη ζώνη" στον Κριστιάνο Ρονάλντο και οι οπαδοί της Ρεάλ πήραν τη κατάσταση στα χέρια τους. Τι ήταν αυτό που τους εκνεύρισε και πως απάντησαν στον Χιλιανό μέσο; (PHOTOS)

Ο Βιδάλ άρχισε "πόλεμο" με τον Ρονάλντο και οι οπαδοί τον... κατακεραύνωσαν
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Αρτούρο Βιδάλ, λόγω τραυματισμού στο γόνατο δεν κατάφερε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ενόψει του ημιτελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης, με συνέπεια να παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση του σπιτιού του.

Αν και δεν έκανε το ταξίδι στη Μαδρίτη με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, ο 30χρονος Χιλιανός κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσω social media αφού σε πολλές περιπτώσεις... ξέφυγε και καταφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τόσο προς τον διαιτητή, όσο και προς τους "μερένγκες".

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης "ανέβασε" printscreen των παικτών της Ρεάλ και τη συνόδευσε με τη λεζάντα: "ποντίκια", ενώ πριν το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα ανήρτησε στο instagram μια μονταρισμένη φωτογραφία των συμπαικτών του, που παραπέμπει στους "Εκδικητές" και έβαλε στο πρόσωπο του Ρονάλντο, που παρουσιάζεται ως ο κακός της υπόθεσης ένα προσβλητικό emoji.

Όπως ήταν αναμενόμενο, με αυτή του την ανάρτηση ο Βιδάλ έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο και έδωσε τροφή στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης να τον... στολίσουν με κοσμητικά επίθετα.

Ένας χρήστης του twitter, του έγραψε: "Που νομίζει ότι αναφέρεται αυτό ο... πουθενάς ο Βιδάλ; Λες και ο Ρονάλντο δεν έχει διαλύσει την ομάδα του ήδη αρκετές φορές", ενώ μια άλλη χρήστης της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας του επιτέθηκε λέγοντας:

"Ο Βιδάλ είναι ένας μ@#$%ας. Δεν του αξίζει να είναι μέλος του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι παίκτες δείχνουν τόση ασέβεια προς άλλους απ' τη στιγμή που δεν είναι καλύτεροι. Ο Κριστιάνο είναι χίλιες φορές καλύτερος από εκείνον".

ΤΟ POST ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

News 24/7

24MEDIA NETWORK