Ο Βλάνταν Ιβιτς κάνει το αντίθετο δρομολόγιο από τον Ιάκωβο Αγγελίδη

Τον Ιούνιο του 2014, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε γνωστοποιήσει την πρόσληψη του άλλοτε στελέχους της Μακάμπι Τελ Αβιβ, Ιάκωβου Αγγελίδη, που είχε βρεθεί στον προεδρικό θώκο του «Δικεφάλου του Βορρά». Σχεδόν τέσσερα χρόνια αργότερα, η Μακάμπι Τελ Αβιβ ετοιμάζεται να γνωστοποιήσει την πρόσληψη του άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ivic vladan EUROKINISSI SPORTS

Οταν ο Ιάκωβος Αγγελίδης περνούσε το κατώφλι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ο Βλάνταν Ίβιτς συμπλήρωνε ένα χρόνο παρουσίας στον πάγκο της Κ20 του ΠΑΟΚ, δείχνοντας τα πρώτα δείγματα προπονητικής γραφής. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με τον «Δικεφάλου του Βορρά», τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε δεν βρέθηκε σε πάγκο ομάδας.

Πλέον, στο Ισραήλ δεν κάνουν απλά λόγο για την προσέγγισή του από την Μακάμπι Τελ Αβιβ, αλλά τονίζουν πως ήδη οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, με τον Σέρβο τεχνικό να αναμένεται να ταξιδέψει στο Ισραήλ για το τυπικό σκέλος της συμφωνίας που έχει ήδη επιτευχθεί.

Για την ιστορία, η θητεία του Ιάκωβου Αγγελίδη στον ΠΑΟΚ είχε ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2016, όταν και ο Κύπριος νομικός είχε υποβάλλει την παραίτησή του. Περίπου 1,5 μήνα μετά, ο Βλάνταν Ίβιτς αναλάμβανε τις τύχες της επαγγελματικής ομάδας του ΠΑΟΚ, καλύπτοντας το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά την απομάκρυνση του Ιγκόρ Τούντορ.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK