Ο Βράνκοβιτς ήρθε για τον Παύλο

Δεν θα έλειπε από την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Στόικο. Είχε προαναγγείλει το ταξίδι του μέσα από το Contra.gr.

Ο Βράνκοβιτς ήρθε για τον Παύλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον ένιωθε πατέρα του, προστάτη τα χρόνια που ζούσε στην Αθήνα. Και τον σεβόταν πάρα πολύ, μιλώντας σε κάθε ευκαιρία με λόγια θερμά για τον χαρακτήρα του.

Πώς, υπό αυτές τις συνθήκες, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς ν' απουσιάσει από την κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου;

Ήδη από το απόγευμα της Τρίτης ο Κροάτης, ο γίγαντας από τη Δαλματία που για μια τετραετία ήταν η κολόνα του Παναθηναϊκού στη ρακέτα και σφράγισε την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού, βρίσκεται στην Αθήνα και την Τετάρτη θα είναι παρών στη Μητρόπολη. Για ν' αποχαιρετήσει τον άνθρωπο που όχι μόνο τον έφερε στο "τριφύλλι", αλλά του συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Από την πρώτη στιγμή που ο Βράνκοβιτς έμαθε τ' άσχημα μαντάτα, ρωτούσε γνωστούς και φίλους στην Αθήνα πότε έχει προγραμματιστεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Προκειμένου να κανονίσει το πρόγραμμά του, να κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και να έρθει στην Αθήνα. Το είχε δηλώσει στο Contra.gr πως θα βρει τον τρόπο να έρθει. Και ήρθε για να είναι παρών και συλλυπηθεί την οικογένειά του.

Η επιστροφή του Στόικο στην Κροατία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK