Ο υιός Σαββίδης θέλει "νέο πάρτι στο Χαριλάου"!

Τα... έσπασε με την βραδινή ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης :ο συμβολισμός που υπάρχει στο βίντεο το οποίο ανέβασε με 3 παιδάκια να χορεύουν και παραπέμπουν στους 3 σκόρερ του ΠΑΟΚ, η... ίντριγκα για τον επόμενο αντίπαλο στο Κύπελλο και η “υπόσχεση” για σεντερ φορ.

Ο υιός Σαββίδης θέλει "νέο πάρτι στο Χαριλάου"!

Πέντε γκολ πέτυχε ο ΠΑΟΚ με τρεις σκόρερ στην Κέρκυρα, τους Ντζάλμα Κάμπος (δις), Μπίσεσβαρ, Μάτος. Και την Τρίτη είναι η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στους υποψήφιους αντιπάλους του “δικεφάλου” συμπεριλαμβάνεται και ο “αιώνιος” αντίπαλός του στην Θεσσαλονίκη, Άρης...

Που, πως και από ποιόν αυτά τα δυο συνδυάστηκαν; Στο Instagram, σε ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβάν και το συνόδευσε με το εξής σχόλιο: “ Πάρτι στην Κέρκυρα. Την Τρίτη θα μάθουμε που θα είναι το επόμενό μας πάρτι. Ελπίζω στο Χαριλάου”!!

Σημειολογικά να αναφέρουμε πως στην ομολογουμένως...ξεχωριστή αυτή ανάρτησή του υιού Σαββίδη, το βιντεάκι δείχνει τρία μαύρα παιδάκια να χορεύουν (προφανώς και είναι συμβολικό για τους 3 σκόρερ του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα). Από εκεί και πέρα πέρασε και το... μήνυμα που απηχεί την πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας του, που θα ήθελαν μια μονομαχία με τον 'Αρη στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη σχολίασαν και αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ, με κάποιους να ζητάνε μεταγραφές και δή την απόκτηση μεγάλου σεντερ φορ. Με εκείνον να απαντάει: “ Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε το καλοκαίρι. Ο χειμώνας είναι κοντά...”!

Δείτε το ποστ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK