Ο Ζάχαβι τον είχε για ΠΑΟΚ, από τη Λίβερπουλ κατέληξε με Οφόε

Ο "Δικέφαλος" θα μπορούσε να είχε κλείσει ήδη επιθετικό, αν είχε "τελειώσει" τη στρωμένη δουλειά με τον Ισραηλινό μεγαλο-ατζέντη και τη Λίβερπουλ. Πλέον ο Ταΐβο Αβονίγι κατέληξε στην ευρωπαία Γάνδη, συμπαίκτης με τον πρώην "ερυθρόλευκο" μέσο.

Ο Ζάχαβι τον είχε για ΠΑΟΚ, από τη Λίβερπουλ κατέληξε με Οφόε

Πριν από τρεις μήνες, τέλη Απριλίου, ήταν όταν κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ταΐβο Αβονίγι. Ταλαντούχο Νιγηριανό επιθετικό στα 21 του που η Λίβερπουλ, αφού πρώτα τον ανανέωσε, τον δανείζει, αφού δεν χωράει σε μια γραμμή κρούσης με Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο και εσχάτως Σακίρι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (φέρεται ότι) ανήκει στο γραφείο του μεγαλοατζέντη Πίνι Ζάχαβι και οι κυπελλούχοι Ελλάδας προκειμένου να διευρύνουν τους μανατζερικούς ορίζοντές τους είχαν συζητήσει μαζί του γι' αυτήν την περίπτωση.

Έκτοτε κύλησε αρκετό νερό στ' αυλάκι, αν και ακόμη οι Μίχελ - Λουτσέσκου, "εγκλωβισμένοι" για καιρό στην υπόθεση Πούκι, ψάχνουν ακόμη για τον φορ που θα πλαισιώσει τον Πρίγιοβιτς. Λέγεται πως θα είναι ο Νίκος Καρέλης, που αναζητάει τον επαναπατρισμό μετά από 2,5 σεζόν στο Βέλγιο. Ίσως να είναι κάποιος άλλος.

Ο Αβονίγι πάντως, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, δεν θα είναι. Διότι υπέγραψε για ένα χρόνο στη Γάνδη. Εκεί που προ δύο ημερών κατέληξε ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε του Ολυμπιακού. Η βελγική ομάδα έψαχνε για φορ μετά την παραχώρηση του Ολαγίνκα στη Σλάβια Πράγας και στο πρόσωπο του Νιγηριανού βρήκαν μια αξιοπρόσεκτη λύση. Τον ξέρουν από την περυσινή θητεία του στη Μουσκρόν (του Ζάχαβι-Παϊρότζ), όταν και είχε 7 γκολ -5 ασίστ σε 27 παιχνίδια. Έχει παίξει επίσης σε Φρανκφούρτη και Ναϊμέχεν χωρίς τα ίδια νούμερα.

Αν ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία του ή καλά έκανε και κοίταξε άλλες περιπτώσεις, θα φανεί στο χορτάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK