Οι 200 μέρες υπομονής του Γλύκου

Πως χειρίζεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου την επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη και ποιανού τη θέση... έφαγε ο έμπειρος πορτιέρε που πλέον υπολογίζεται ως "πρώτος".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
glukos EUROKINISSI

Εχουν περάσει 200 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Παναγιώτης Γλύκος είχε βρεθεί μαζί με συμπαίκτες του σε ξενοδοχείο, ως μέλος αποστολής του ΠΑΟΚ για αναμέτρηση.

Ο 31χρονος γκολκίπερ είδε σήμερα το μεσημέρι το όνομά του στη λίστα που αναρτήθηκε στα αποδυτήρια των ασπρόμαυρων και αφορούσε την συγκέντρωση στο ξενοδοχείο με φόντο τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Για τον Παναγιώτη Γλύκο, η σημερινή είναι η "πρώτη μέρα" μετά από ένα διάστημα δύσκολο και κυρίως μοναχικό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει καλά πως για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από ρήξη χιαστού, η στιγμή της επανένταξης αποτελεί μιας πρώτη τάξης ψυχολογική ένεση.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε στον Γλύκο πως η παρουσία του στην 18άδα είναι, συν τις άλλοις, και μια επιβράβευση για την δουλειά που έχει κάνει τον τελευταίο μήνα, μέσα από την οποία έφτασε σε ανταγωνιστικά επίπεδα.

Στην όλη διαδικασία, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξέρει πως θα πρέπει να διαχειριστεί πλέον τρεις "πρώτους" τερματοφύλακες, με τον Ροδρίγκο Ρέι να μένει εκτός αποστολής σε αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK