Οι "3+1 δρόμοι" του Ζιντάν για το μέλλον του

Η απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρήσει απ' την Ρεάλ Μαδρίτης, αιφνιδίασε τους πάντες. Ποιες ομάδες ερίζουν για χάρη του και ποιοι προπονητές βλέπουν την καρέκλα τους να "τρίζει";

Οι "3+1 δρόμοι" του Ζιντάν για το μέλλον του
AP PHOTO/BORJA B. HOJAS

Πέντε ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League, ο Ζινεντίν Ζιντάν σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου ανακοινώνοντας μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης ότι αποχωρεί απ' την Ρεάλ Μαδρίτης .

Δεν είπε πολλά. Περιορίστηκε σε λίγα και... καλά. Το σημείο, όμως που τον έκανε να λυγίσει, ήταν όταν αναφέρθηκε στην αγαπημένη του "Βασίλισσα". " H απόφασή μου για πολύ κόσμο δεν έχει νόημα, αλλά για εμένα έχει. θα είμαι πάντα δίπλα στον σύλλογο. Αυτό δεν είναι το αντίο...", είπε ο Ζιζού αφήνοντας την πόρτα της επιστροφής ορθάνοιχτη.

Το ερώτημα που περικλείει, πλέον τον Γάλλο τεχνικό είναι: Και τώρα τι; Ποιος θα είναι ο επόμενος του προορισμός;

ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θα πρέπει να αισθάνεται και τόσο άνετα πλέον στην θέση του στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας. Γιατί οξύμωρο; Επειδή απ' το 2012 που ανέλαβε τους "τρικολόρ" τους έχει οδηγήσει στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και στον τελικό του EURO 2016, όπου και έχασαν με 1-0 κόντρα στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, τα γαλλικά Μέσα τονίζουν πως ανεξαρτήτως απ' την πορεία της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας θα επιδιώξει να πείσει τον Ζιντάν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

ΤΣΕΛΣΙ

Ο Αντόνιο Κόντε μένει στην Τσέλσι μέχρι να φύγει και ο... αντικαταστάτης του, Μαουρίτσιο Σάρι ολοένα και χάνει πόντους λόγω των ομοφοβικών του πεποιθήσεων. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ο ισχυρός άνδρας των "μπλε", Ρόμαν Αμπράμοβιτς να μπει στη κούρσα της απόκτησης του Ζιντάν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε γραφτεί πολλάκις στα ρεπορτάζ της Άρσεναλ, όταν οι "κανονιέρηδες" έψαχναν τον αντι-Βενγκέρ, και το γεγονός ότι κατά καιρούς... συνδέεται με μεγάλες ομάδες έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της "Γηραιάς Κυρίας".

Τα ιταλικά ΜΜΕ ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούν σενάρια περί Γιουβέντους και Ζιντάν, τονίζοντας ότι η μεγάλη επιστροφή του Γάλλου στο Τορίνο, που μεγαλούργησε επί μια πενταετία (1996-2001) φαντάζει πιο κοντινή από ποτέ.

ΔΡΟΜΟΣ ΑΛΑ... ΠΕΠ

Πολλοί υποστήριξαν ότι η αποχώρηση του Ζιντάν απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πικ της καριέρας του, θύμισε κατά κάποιο τρόπο την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα απ' την Μπαρτσελόνα το 2012. Τότε, ο Καταλανός αποφάσισε να απέχει ένα χρόνο απ' τους πάγκους, πριν πάει στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν το 2013.

Λέτε να πράξει κάτι παρόμοιο και ο Ζινεντίν Ζιντάν;...

News 24/7

24MEDIA NETWORK