Οι άγνωστες λεπτομέρειες του "διαζυγίου" με τον Αυλωνίτη

Η πιάτσα των agents δια χειρός Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες πίσω απ' την απόφαση του Ολυμπιακού να λύσει τη συνεργασία του με τον Τάσο Αυλωνίτη.

Οι άγνωστες λεπτομέρειες του "διαζυγίου" με τον Αυλωνίτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα στην...τούρλα του Σαββάτου, όπως δηλαδή εξελίχθηκε το φετινό μεταγραφικό φινάλε του Ολυμπιακού, μάλλον πέρασε στα... ψιλά , η -ουσιαστικά- αποδέσμευση του Τάσου Αυλωνίτη!

Μια κίνηση που εκτός από απορίες σηκώνει και συζήτηση για έναν Έλληνα στόπερ (γενικά έχουν μεγάλη πέραση στο εξωτερικό) που προερχόταν από μια πολύ καλή σεζόν στο αυστριακό πρωτάθλημα. Πόσο μάλλον όταν στο ξεκίνημα του καλοκαιριού η Στουρμ Γκράτς είχε δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του αλλά δεν τα βρήκαν τότε στο οικονομικό για να αποχωρήσει, λοιπόν, τώρα τσάμπα!

Ο Ολυμπιακός έλυσε το συμβόλαιο του Αυλωνίτη ( έληγε το καλοκαίρι του 2017) την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, προφανώς μπας και προλάβει ο Χαλκιδαίος στόπερ το ανοικτό "παράθυρο" του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους παίκτες. Βέβαια έτσι οι "ερυθρόλευκοι" ( κατά κάποιο τρόπο)... έχασαν χρήματα από τον Αυλωνίτη, κάτι σπάνιο στην μέχρι τώρα ...πολιτική της ΠΑΕ, αν θυμηθούμε πως ακόμη και για παίκτες που δεν υπολογίζονταν ή δίνονταν δανεικοί, ο Ολυμπιακός στο τέλος έβρισκε τον τρόπο -έχοντας τα κατάλληλα κονέ, μανατζερικά και όχι μόνο - να εισπράττει (μεγάλα ή μικρά ποσά). Η περίπτωση Αυλωνίτη είναι μια ακόμη που δείχνει πως ο φετινός προγραμματισμός των πρωταθλητών είχε... τρύπες.

Ο ΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ανεξάρτητα από το αν: 1ον) ισχύει ή όχι αυτό που ακουγόταν στην πιάτσα των agents (πως δεν δεχόταν να γίνει ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου και να ξανά-παραχωρηθεί δανεικός) και 2ον) κατά πόσο επηρέασε την υπόθεση ο τι έχει αλλάξει μανατζερική στέγη (σύμφωνα με τον αστικό μύθο ο πρώην του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην "αρπαγή Αυλωνίτη" από την ΑΕΚ), ΥΠΑΡΧΕΙ και μια... άγνωστη λεπτομέρεια στην εξέλιξη αυτή.

Ο Τάσος Αυλωνίτης δυο-τρεις ημέρες πριν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό υποβλήθηκε σε επέμβαση (στους κοιλιακούς – προσαγωγούς) στο πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε αυτό το καλοκαίρι αφού δεν έφερε αποτέλεσμα η συντηρητική αγωγή που του είχε προταθεί να ακολουθήσει. Του τοποθετήθηκε ειδικό πλέγμα, όπως έγινε πέρυσι τέτοιον καιρό με τον Δημήτρη Γούτα και αναμένεται να επιστρέψει σε δράση μετά από 4-5 εβδομάδες.

Τέλος, ακούγεται έντονα ότι πριν λυθεί το συμβόλαιο μπήκε όρος ώστε να μην μπορεί να μετακομίσει σε άλλη ανταγωνιστική ομάδα της Super League χωρίς το ανάλογο αντίτιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

H αλήθεια για τον Αυλωνίτη
Ο Κονέ προοριζόταν για... "αντι- Σιόβας"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK