Οι δεύτερες σκέψεις επιστροφής του Μπαρμπόζα!

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα δεν τα έχει βρει όπως τα περίμενε στο Ντουμπάι και στο μυαλό του τριγυρίζουν δεύτερες σκέψεις επιστροφής στην Ευρώπη. Ποιος ο ρόλος της ΑΕΚ στο θέμα.

Οι δεύτερες σκέψεις επιστροφής του Μπαρμπόζα!
barbosa

Έφυγε με την ΑΕΚ το καλοκαίρι με... βαριά καρδιά. Τα πετροδόλαρα της Αλ Βασλ από το Ντουμπάι συνέφεραν οικονομικά και τον ίδιο και την Ένωση.

Μόνο που ο Έλντερ Μπαρμπόζα δεν τα έχει βρει όπως τουλάχιστον τα περίμενε στη χώρα του Κόλπου. Ο Ροδόλφο Αρουαμπαρένα του έχει δώσει έξι συμμετοχές με την Αλ Βασλ.
Μόνον όμως οι δύο εξ' αυτών στη βασική ενδεκάδα. Οι υπόλοιπες τέσσερις ορμώμενος εκ του πάγκου. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αν και είναι νωρίς, κάνει δεύτερες σκέψεις επιστροφής στην Ευρώπη.

Άλλωστε στο Ντουμπάι πήγε καθαρά για τα χρήματα. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπαρμπόζα θα περιμένει να δει τη μετεξέλιξη της αραβικής εμπειρίας του, αλλά έχει ειδοποιήσει τους ατζέντηδες του να έχουν τις κεραίες τους ανοικτές για παν ευρωπαϊκό ενδεχόμενο.

Μάλιστα δε θα δήλωνε αντίθετος σε επιστροφή στη "Γηραιά Ήπειρο" με ένα καλό συμβόλαιο. Με σαφώς χαμηλότερες αποδοχές από το Ντουμπάι, βέβαια. Λίγο το πρόβλημα στην προσαρμογή, πολύ περισσότερο η ανασφάλεια του πάγκου και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το ντεμπούτο και η... αποθέωση για Γιόχανσον
Τι... δεν συμβαίνει με ΑΕΚ και Γιακουμάκη
Τραυματίστηκαν στην προπόνηση Λάζαρος και Τσιγκρίνσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK