Οι διακοπές Σάμαρη-Καπίνο-Κασάμι, η αφιέρωση και η σέξι Ίνμα

Πώς περνούν τις διακοπές τους οι Ανδρέας Σάμαρης, Παϊτίμ Κασάμι και Στέφανος Καπίνο; Τι θυμήθηκε η πανέρμοφη Ίνμα Κορδέρο; Ποιος πρώην "πράσινος αφιέρωσε τραγούδι στον Κάρλος Ζέκα; Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Οι διακοπές Σάμαρη-Καπίνο-Κασάμι, η αφιέρωση και η σέξι Ίνμα

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΗ

Πρωτάθλημα πήρε να μην το απολαύσει; Ο Ανδρέας Σάμαρης φαίνεται πως ξεκίνησε ήδη τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού, τα οποία τα έκανε σε μια πολυτελή πισίνα.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΚΑΠΙΝΟ

Στον Άγιο Μαυρίκιο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος φροντίζει να μας... βομβαρδίζει με ποσταρίσματα. Αναμφίβολα τον ζηλεύουμε.

ΜΠΕΡΓΚΕΡ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ

Τι δηλαδή; Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να φάνε κι αυτοί πού και πού ένα μπέργκερ; Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, το απόλαυσε μαζί με τους συμπαίκτες του στην Τουλούζ.

ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΝΜΑ

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ίνμα Κορδέρο, η σύζυγος του πρώην αρχηγού της ΑΕΚ Μιγκέλ Κορδέρο λατρεύει την Ελλάδα και την Ένωση. Θυμήθηκε μάλιστα και μια στιγμή της μαζί με τον Ισπανό στη Ραφίνα μέσω facebook.

Οι διακοπές Σάμαρη-Καπίνο-Κασάμι, η αφιέρωση και η σέξι Ίνμα

Η ΣΕΞΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΙΜΟΕΣ

Ένα διάλειμμα έκανε ο Αντρέ Σιμόες ο οποίος αγωνίζεται με την ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League. Να μην πάει δηλαδή για ένα καφέ το κορίτσι του;

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΚΑΣΑΜΙ

Στη χώρα μας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Παϊτίμ Κασάμι μετά την περιπέτειά του με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο παίκτης που ανήκει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στον Άγιο Νικόλαο όπου βρέθηκε με φίλους, ενώ τον είδαμε να τρέχει πάνω από τον κόλπο Μιραμπέλου.

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΖΕΚΑ Ο ΝΑΝΟ

Δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό ο Νάνο. O παίκτης της Αλμερίας που πέρασε τρία χρόνια στο Τριφύλλι έστειλε μέσω instagram την αφιέρωσή του στον Κάρλος Ζέκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK