Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου

Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου
Έχω κουραστεί να ακούω τους (και καλά) ειδικούς του ποδοσφαίρου ότι το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά τελειώσει και ότι απλά πρέπει να αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός για να το χάσει.

Κύριοι, συγνώμη αλλά νομίζω πως είμαστε μόλις στην 5 αγωνιστική. Δηλαδή τα ξέρετε όλα από πριν; Όπως ξέρατε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κερδίσει στην Λειβαδιά ή μπορούσατε να προβλέψετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κερδίσει την Λάρισα; Μήπως δεν είχατε για πιο ψηλά και τον Ηρακλή;

Από την μια γκρινιάζουμε χρόνια τώρα ότι δεν υπάρχει συναγωνισμός και μόνο 2 ομάδες παλεύουν κάθε χρόνο. Σκεφτείτε λοιπόν ότι αντί να εκμεταλλευτείτε, με την πένα σας ή το μικρόφωνο σας, την όλη κατάσταση και κόσμος να πάει στο γήπεδο γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο εσείς δίνετε από την 5 αγωνιστική τον πρωταθλητή.

Λυπάμαι αλλά εγώ αυτό το πρωτάθλημα θέλω. Να περιμένω τον Ακράτητο το άλλο Σάββατο και να μην είμαι σίγουρος 100% ότι δεν θα κάνει γκέλα πάλι ο ΠΑΟ.

Να έχω ξανά άγχος, όπως παλιά, όταν θα πάμε στην Λάρισα. Να θέλω κάποτε να παίξω καλή μπάλα στην Ξάνθη που κάθε χρόνο με δυσκολεύει. Κύριοι, μόνο τότε θα γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα.

Διαλέξτε λοιπόν τώρα που είναι η ευκαιρία. Λίγες εφημερίδες παραπάνω θα πουλάτε κάθε ημέρα ή θα γεμίσουν πάλι τα γήπεδα. Γιατί έχω την αίσθηση ότι ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία μετά το Εuro. Και μην ξεχνάτε: H Ελλάδα εκεί ήταν όπως η Ξάνθη, η Λάρισα ακόμη και Ατρομητός στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ
Μάρκος Δημητρίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK