Οι "ερυθρόλευκες" διακοπές, ο τατουατζής και η "ξανθιά" κόντρα

Οι εξωτικές αποδράσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο υιός Σαββίδης και τα χελωνονιντζάκια, ο Νεϊμάρ που ξέρει να... χτυπάει και τατουάζ και η κόντρα ξανθής... απόχρωσης στο τένις. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Οι "ερυθρόλευκες" διακοπές, ο τατουατζής και η "ξανθιά" κόντρα

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ "ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ" ΣΤΟΝ NBAER

Μπορεί ο Τζέιμς Φελντέιν να προετοιμάζεται πυρετωδώς με την ομάδα του για τα πλει οφς της Basket League, αλλά δεν ξεχνάει φίλους που έχει αποκτήσει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Παράδειγμα ο Κέμπα Γουόλκερ, με τον γκαρντ των Σάρλοτ Χόρνετς να έχει γενέθλια (8 Μαΐου, έκλεισε τα 27), και τον... συνάδελφό του να του εύχεται "χρόνια πολλά" με μία κοινή τους φωτογραφία.

ΜΕΤΑ ΤΟ 44ο ΠΡΟΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΚΙΟ ΜΕΡΙΑ

Την Κυριακή έγινε η φιέστα για το 44ο, την Δευτέρα... άρον άρον οι παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που έρχεται. Εξάλλου στις 14 Ιουνίου "οι ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν στην Αυστρία.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έφυγε οικογενειακώς και άρχισε να μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές του στις Μαλδίβες με το γεύμα του δίπλα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας να κλέβει την παράσταση.

Δεν ήταν όμως ο μόνος παίκτης των Πειραιωτών, με τον Στέφανο Καπίνο να κάνει και αυτός ταξίδι στην... άλλη άκρη του κόσμου, με τον νεαρό κίπερ να επιλέγει τον Μαυρίκιο για τις διακοπές του!

Ο "ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑΣ" ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Στη Θεσσαλονίκη ακόμα γιορτάζουν για την κατάκτηση του κυπέλλου, με παίκτες, διοίκηση και οπαδούς να κάνουν τη... νύχτα μέρα με τους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο. Τα σχόλια περί διαιτησίας και οι φωνές για το αντικανονικό δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως δεν άγγιξαν καθόλου τον Γιώργο Σαββίδη, που επιστράτευσε μέχρι και τον Μικελάντζελο! Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μικελάντζελο είναι ήρωας της γνωστής σειράς "Χελωνονιντζάκια", και ο γιος του Ιβάν έχοντας τον σε παιχνίδι, ανέβασε ένα βίντεο ενώ τον πατάει και βγάζει κραυγές με το μήνυμα: "Σας γράφει και ο Μικελάντζελο. Κύπελλοοοο 2017".

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΞΕΡΕΙ ΝΑ "ΧΤΥΠΑΕΙ" Ο ΝΕΪΜΑΡ

Μπορεί η μάχη για τον τίτλο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχει λήξει ακόμα, αλλά ο Νεϊμάρ έχει τον τρόπο του να χαλαρώνει και να βρίσκει ελεύθερο χρόνο με τους φίλους του. Και ο τρόπος που χαλαρώνει ίσως να είναι και... ιδιαίτερος. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δείχνει να έχει και ταλέντο στο... χτύπημα τατουάζ, ολοκληρώνοντας ένα σχέδιο σε έναν από τους φίλους του.

ΜΠΟΥΣΑΡ VS ΣΑΡΑΠΟΒΑ

Η επιστροφή της Μαρία Σαράποβα στο γήπεδο δεν βρήκε πολλούς υποστηρικτές με πολλούς ανθρώπους του χώρου και μη να θεωρούν άδικη και μικρή την τιμωρία της Ρωσίδας τενίστριας. Ανάμεσα στους υποστηρικτές αυτής της άποψης, και η Τζίνι Μπουσάρ που έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην... μισητή Σαράποβα στη Μαδρίτη και μετά τον αγώνα προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το πόσο μη αγαπητή είναι η συνάδελφός της: "Πολλές παίκτριες ήρθαν κατ' ιδίαν και μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία, παίκτριες που δε μιλάω. Έτσι ήθελα να το κάνω για μένα, αλλά ήθελα να το κάνω και για όλους αυτούς, ένιωσα πραγματικά ότι είχα υποστήριξη. Όλα αυτά μου έδειξαν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τη δική μου άποψη, απλά φοβούνται να την εκφράσουν".

Happy Easter

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Miami @tasteoftennis

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Tbt to when this swan was being super pushy

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

‪Itsss ma burffdayyyy ‬#23

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

@si_swimsuit

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK