Οι γκολκίπερ της Εθνικής, η δύσκολη επιστροφή Χαρίση και οι φόβοι για επεισόδια

Το Contra.gr διάβασε τις αθλητικές εφημερίδες της ημέρας, απορρόφησε τα καλύτερα παρασκήνια και σας τα παρουσιάζει. Διαβάστε και μάθετε για τους τρεις πορτιέρι της Εθνικές, τα λόγια του Μελισσανίδη στον κόσμο, το συμβόλαιο του Λάζαρου, τη "μάχη" για τον Χαρίση και τα χρήματα που ψάχνει ο ΠΑΟ.

Οι γκολκίπερ της Εθνικής, η δύσκολη επιστροφή Χαρίση και οι φόβοι για επεισόδια

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχίζουμε την ανάγνωση των πρωινών εφημερίδων με το " ΕΘΝΟΣ". Στη στήλη " ΨΙΘΥΡΟΙ" διαβάζουμε και μαθαίνουμε την έντονη ανησυχία της ΑΕΚ ενόψει του αποψινού, τρίτου φετινού ματς με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι "κιτρινόμαυροι", που είναι δις υπότροποι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι μπορεί να προκληθεί το οποιοδήποτε επεισόδιο που θα φέρει την ΠΑΕ αντιμέτωπη με βαριές συνέπειες και στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η στήλη μεταφέρει ότι την Κυριακή το βράδυ μετά τα επινίκια επί του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μελισσανίδης έλεγε συνέχεια στους οπαδούς " ...την ΑΕΚ και τα μάτια σας... "

ΟΙ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Πάμε στη " SPORTDAY" και συγκεκριμένα στη στήλη " ...ο τρελός του χωριού..." Εκεί, ενημερωνόμαστε για τις επιλογές Σκίμπε στον "άσο".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναγιώτης Τσιντώτας που χαίρει της εκτίμησης του Κώστα Τσάνα, μαζί με τις καλές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα "κλείδωσε" την πρόσκληση στην Εθνική. Μαζί με τον πορτιέρε της ΑΕΚ έρχεται ο Ορέστης Καρνέζης και ένας εκ των Γιαννιώτη - Πασχαλάκη.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ... ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Στην ίδια στήλη αναφέρεται ότι η πλευρά Ιβάν Σαββίδη άναψε "κόκκινο" σε οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση με τον πετυχημένο agent, Αντώνη Αποστολόπουλο λόγω Κουρμπέλη.

Γι' αυτό άλλωστε, στη Θεσσαλονίκη ακούγεται ότι προτιμήθηκε να δοθεί θέση στον Μιχόγεβιτς παρά στον Δημητρίου, καθόσον εκπροσωπείται από τον συγκεκριμένο μάνατζερ.

Μάλιστα, " ...ο τρελός του χωριού..." το πάει ένα βήμα παραπέρα, γράφοντας ότι και στην ΑΕΚ έχουν πρόβλημα με τον Αποστολόπουλο, γεγονός που εξηγεί τη στασιμότητα όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου.

Παράλληλα, τονίζεται ότι η καθυστέρηση στις ανανεώσεις αποτελεί πάγια τακτική για να είναι οι παίκτες στην τσίτα μέχρι την τελευταία στιγμή, επιτυγχάνοντας τους στόχους του κλαμπ.

ΨΑΧΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναζητά άμεσα έσοδα και καθώς διαβάζουμε τη στήλη του " ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ" στην " ΩΡΑ" μαθαίνουμε ότι χτύπησαν την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Οι "πράσινοι", το καλοκαίρι του '16 που άφησαν ελεύθερο τον αμυντικό, κράτησαν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

Αυτό το 30%, λοιπόν, φέρεται να ζήτησε ο Παναθηναϊκός από τον Αστέρα να εξαγοράσει. Πράγμα που σημαίνει ότι οι Αρκάδες με 300.000 ευρώ κόβουν τις... ουρές του παίκτη και απολαμβάνουν στο 100% τα όποια έσοδα έρθουν από ενδεχόμενη μεταγραφή.

Κι όλο αυτό, την ίδια στιγμή, που όπως αποκαλύπτει η στήλη τον πρώην "πράσινο" παρακολουθούν αγγλικές ομάδες!

***Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2), οι "πράσινοι" διέψευσαν πως έχουν έρθει σε επαφή με τον Αστέρα και η μεταξύ τους συμφωνία παραμένει ως έχει.

Η ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΌΛΑΙΟ ΑΛΑ ΠΕΛΚΑ

Κλείνουμε με τη " ΓΑΤΑ" και τον " ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" με τη στήλη να μας μεταφέρει πληροφορίες εκ Βελγίου που αφορούν τον Χάρη Χαρίση του ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ τονίζει πως για τον παίκτη θα γίνει... μάχη το επόμενο διάστημα, καθώς η χαμηλή οψιόν (κάτω απο 1,5 εκατ. ευρώ) μπορεί να τον κρατήσει στην Σιντ Τρούιντεν. Το χαμηλό αυτό ποσό, που βαραίνει τον Μίχελ, ίσως σταθεί εμπόδιο στη επιστροφή του Χαρίση στον ΠΑΟΚ, ειδικά δε από τη στιγμή που ο παίκτης τον περασμένο Γενάρη αρνήθηκε να γυρίσει στην Τούμπα.

Τονίζεται μάλιστα ότι για τον Γιαννιώτη μέσο, ήδη, αρκετές ομάδες από την Ευρώπη δείχνουν ενδιαφέρον και ο μάνατζερ του δεν είναι... παίξε-γέλασε αφού πρόκειται για τον σκληρό διαπραγματευτή, Πολ Κουτσολιάκο. Η στήλη υπενθυμίζει ότι στο στόρι ΠΑΟΚ - Κουτσολιάκου, ο agent πέτυχε οι Πέλκας - Κουλούρης να ανανεώσουν με τους δικούς τους όρους!

Όπως ακούγεται στην πιάτσα ο Χαρίσης θα ήθελε από τον ΠΑΟΚ ένα νέο συμβόλαιο αλά Πέλκα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK