Oι ιερές αγελάδες κάνουν τα καλύτερα hamburgers

Oι ιερές αγελάδες κάνουν τα καλύτερα hamburgers

Ο prisoner σε θερμοκρασία καύσωνα αποφασίζει να σας βομβαρδίσει με θεωρητικά ασυνάρτητες ειδήσεις με συγκεκριμένο στόχο επιλέγοντας συγκεκριμένα πεδία σκέψης. Η στήλη ξεκινάει όπως συμβουλεύει ο Jeffrey Sachs στο βιβλίο του «Το τέλος της φτώχιας» : «Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι χάθηκαν χθες λόγω ακραίας φτώχειας.»

Το μυαλό που σου θέλω…:
O εκκεντρικός και πάμπλουτος επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια Ρομπερτ Γκράχαμ είχε το προκλητικό όνειρο να φιάξει μία νέα γενιά μεγαλοφυών ανθρώπων μέσω μίας τράπεζας σπέρματος όπου οι δότες θα ήταν τουλάχιστον …ιδιοφυίες. Ο Γράχαμ είχε μυηθεί στη Θεωρία της Ευγονικής. Όπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Πλοτς, συγγραφέας του βιβλίου « The Genius Factory» o επιχειρηματίας οραματιζόταν ένα « μαγικό Βασίλειο μακριά από τους ηλίθιους της ανθρώπινης ράτσας» σε κάποιο νησί. Ο Γράχαμ πίστευε ότι οι « ευφυείς λευκοί άνθρωποι κατά κανόνα γεννούν τα πιο έξυπνα παιδιά». Το 1971, ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος προσπάθησε να αγοράσει από την βρετανική κυβέρνηση κάποια έκταση στις αποικίες ώστε να ιδρύσει εκεί το προσωπικό του βασίλειο με υπηκόους τους καλύτερους γιατρούς της γενετικής και εγκυμονούσες γυναίκες. Το σχέδιο του δεν προχώρησε αφού κανείς δεν ήθελε να τον ακολουθήσει στον τεχνολογικό του παράδεισο και έτσι αποφάσισε μόνος του να δημιουργήσει μία τράπεζα σπέρματος, η οποία εγκαινιάστηκε το 1980 στο Σαν Μάρκος της Καλιφόρνια και λειτούργησε κανονικά ως το 1999 που έκλεισε.

The answer, my friend, is blowin' in the wind:
Τα Starbucks αγόρασαν από τον Bob Dylan το αποκλειστικό δικαίωμα να πουλάνε στα καταστήματα τους μία συλλογή με σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών του. Το album «Bob Dylan Live at the Gaslight 1962» περιλαμβάνει σπάνιο μουσικό υλικό το οποίο ηχογραφήθηκε στο περίφημο καφέ Gaslight, στο Μανχάταν. Οι οπαδοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ίνδαλμα τους μετατρέπεται από σύμβολο της αμφισβήτησης σε μαριονέτα της παγκοσμιοποίησης.

«Αγαπημένε λαέ του ΟΦΗ Λαέ της ομάδας που αγάπησα όσο τίποτα στην ζωή μου Στο θέατρο σκιών που σκηνοθέτησαν για άλλη μία φορά αποφάσισα να μην παίξω, γιατί αισθάνομαι ότι θα κοροϊδέψω εσένα και την τιμημένη φανέλα του ΟΦΗ.» Νίκος Μαχλάς

Συρρίκνωση.gr :

“Aκρως ανησυχητική” χαρακτηρίζει την εξέλιξη του ελληνικού πληθυσμού ο γ.γ. της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος κ. Μ.Κοντοπυράκης σε σημείωμα του προς τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ.Αλογοσκούφη. Οι εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών δείχνουν, σύμφωνα με τις αναγωγές της ΕΣΥΕ, ότι ο πληθυσμός της Ελλάδος θα είναι μόνο 9.500.000 άτομα το 2030 έναντι των 10.964.000 του 2001. Για το 2050 η πρόβλεψη είναι για 8.500.000 άτομα. Η υπογεννητικότητα έχει πλέον εδραιωθεί, ο δείκτης γονιμότητας είναι πολύ χαμηλός, ο αριθμός των νέων μειώνεται και ο αριθμός των ηλικιωμένων αυξάνεται.

Solo ….phone home:
Ο 39χρόνος Βρετανός προγραμματιστής Γκάρι Μακ Κίνον είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Solo. Oι ΗΠΑ έχουν ζητήσει την έκδοση του καθώς θεωρείται ο καλύτερος και πιο επικίνδυνος χάκερ από καταβολής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κυκλοφορεί ελεύθερος στο Λονδίνο με εγγύηση και υπό όρους, αφού το δικαστήριο του κεντρικού Λονδίνου συμφώνησε ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος μέχρι την δίκη του. Ο Μακ Κίνον συνελήφθη το 2002, άλλα τότε είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω έλλειψης στοιχείων. Συνελήφθη πάλι στις 7 Ιουνίου με ένταλμα έκδοσης για παράνομη χρήση κωδικών, μετάδοση πληροφοριών και εντολών και ακύρωση 1300 λογαριασμών νομίμων χρηστών σε στρατιωτικό ηλεκτρονικό δίκτυο. Η βασική όμως κατηγορία είναι ότι μπήκε στα άδυτα του Πενταγώνου και της NASA ψάχνοντας αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων τις οποίες «κατέχουν οι ΗΠΑ και κρύβουν από τον κόσμο.»

Η υπόθεση του θα εκδικαστεί στις 27 Ιουλίου και η εκπρόσωπος της αμερικάνικης κυβέρνησης Τζάνετ Μπόστον κατέθεσε ότι ο Μακ Κίνον είχε εγκαταστήσει και χρησιμοποιούσε το 2001 και για 12 μήνες απαγορευμέν;α προγράμματα με τα οποία είχε καταφέρει να διεισδύσει παράνομα σε 97 κυβερνητικά συστήματα των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων οι κεντρικοί υπολογιστές της ΝΑΣΑ, του υπουργείου Αμυνας και του Πενταγώνου. Αν τελικά δικαστεί στις ΗΠΑ, ο Μακ Κινον αντιμετωπίζει ανώτατη ποινή κάθειρξης 70 ετών.


Κάτω από τον ζεστό ήλιο θυμηθείτε τον σοφό τοίχο σε καφκική απόχρωση: "Το νόημα της ζωής είναι ότι τελειώνει…"

News 24/7

24MEDIA NETWORK