Οι Ισπανοί ούτε που... έψαξαν την αποστολή του Ολυμπιακού

Φαίνεται πως δεν έχουν δείξει και πολύ ενδιαφέρον στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού οι Καταλανοί δημοσιογράφοι αν κρίνουμε από την "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα που παρουσίασαν, στην οποία έχουν και τους "κομμένους" Εμενίκε και Ζντιέλαρ.

FC Barcelona's Luis Suarez, right, celebrates with his teammate Lionel Messi after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
messi Suarez AP

Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής για το ματς με την Μπαρτσελόνα τον Εμάνουελ Εμενίκε και τον Σάσα Ζντιέλαρ, αλλά φαίνεται πως οι Ισπανοί ούτε καν πρόσεξαν την αποστολή του Ολυμπιακού.

Κι αυτό γιατί στην παρουσίαση των ενδεκάδων των δύο ομάδων που έκανε η καταλανική "Sport", σε αυτή του Ολυμπιακού έχουν βάλει ως βασικό φορ τον Εμανουέλ Εμενίκε και ως βασικό χαφ τον Ζντιέλαρ!

Η ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων", σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, αποτελείται απ' τους: Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένχελς, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ζντιέλαρ, Οτζίτζα-Οφόε, Ανδρούτσο, Καρσελά και Εμενίκε.

Οι Ισπανοί ούτε που... έψαξαν την αποστολή του Ολυμπιακού

News 24/7

24MEDIA NETWORK