Οι "κομμένοι" του Λουτσέσκου... κοστίζουν

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, με την οποία ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική, δεν είχε εκπλήξεις, αλλά... επιβεβαίωσε τη γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ρόστερ. Ποιοι δύσκολα θα ξαναδούν... αποστολή.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
Lutseskou EUROKINISSI

Η λίστα των "κομμένων" έχει παγιωθεί και σε αυτή βρίσκονται αφενός μια από τις ακριβότερες μεταγραφές του καλοκαιριού αφετέρου ένας από τους ποδοσφαιριστές που πέρυσι απουσίασε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια όσο ήταν υγιής.

Ο Χοσέ Κάνιας, που ήταν αναντικατάστατος επί Ιβιτς, "εμφανίζεται" στην εποχή Λουτσέσκου μόνο στα ματς κυπέλλου. Πέρυσι, σε σύνολο 58 αγώνων, ο Ανδαλουσιανός ανασταλτικός μέσος απουσίασε σε μόλις 16 αναμετρήσεις, εκ των οποίων στις 12 είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Εφέτος μετράει ήδη 11 απουσίες, έχοντας περάσει στο περιθώριο.

Είναι διαπιστωμένος πως ο Χοσέ Κάνιας έχει περιθωριοποιηθεί, έχοντας ουσιαστικά αντικατασταθεί από από τον Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να καλύπτει τα "θέλω" του Λουτσέσκου. Η κίνηση του Ρουμάνου να μην παίζει με "καθαρό" 6άρι, με αποτέλεσμα ο Γκόικο Τσίμιροτ να παίζει εκεί, αν και δεν έχει τα ανασταλτικά προσόντα του Κάνιας (ή του Κάτσε που έχει... παρόμοια μοίρα) έχει φέρει τον Ισπανό όχι απλά εκτός ενδεκάδας, αλλά συχνά και εκτός αποστολής.

Όσον αφορά μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού, αυτή δεν είναι άλλη από τον Δημήτρη Λημνιό. Ο νεαρός ακραίος έχει... πέσει πάνω στους Βιεϊρίνια, Μακ, Τζάλμα, ενώ ως ακραίος λογίζεται πλέον και ο Πέλκας, καθώς σε αυτή τη θέση αγωνίζεται όταν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ο Λημνιός έχει μέχρι στιγμής θετική παρουσία. Κάθε φορά που βρίσκεται το δρόμο προς την ενδεκάδα, δείχνει πως δεν πτοείται από τις συγκυρίες και είναι έτοιμος όποτε του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί.

Η αποστολή: Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Σαμπράνο, Βαρέλα, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Τζάλμα, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK