Οι μαύροι... Νοέμβρηδες του Φώτη

Για κάποιους η… παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου είναι η ημερομηνία-κλειδί προκειμένου να την ξεπεράσουν ώστε να νοιώθουν πιο άνετα στον πάγκο της ομάδας τους, για τον Φώτη Κατσικάρη όμως το όριο είναι δύο εβδομάδες αργότερα.

Οι μαύροι... Νοέμβρηδες του Φώτη

Ο Φώτης Κατσικάρης που δεν άντεξε την πίεση και η διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν άντεξε τις συνεχείς ήττες της ομάδας, χώρισαν τους δρόμους τους το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου και κάπως έτσι καταγράφθηκε η τρίτη απόλυση του Κατσικάρη από σύλλογο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα που διανύουμε.

Ο Νοέμβρης λοιπόν είναι ο «μαύρος» μήνας για τον Κατσικάρη ο οποίος έφυγε από ομάδα για 2φορά σε ένα χρόνο και για τρίτη στην καριέρα του!

Η πρώτη ήταν το 2008. 3 Νοεμβρίου για την ακρίβεια όταν απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ισπανικής Βαλένθια στην οποία όμως είχε κάνει πολύ καλή δουλειά για μία διετία (2006-7 και 2007-8). Πέρυσι, 11 Νοεμβρίου 2016 άφησε νωρίς τον πάγκο της ρωσικής Λοκομοτίβ Κουμπάν την οποία είχε αναλάβει τρεις μήνες πριν. Και φέτος 9 Νοεμβρίου απολύθηκε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Τρεις διαφορετικές ομάδες, σε τρεις διαφορετικές χώρες, τρεις απολύσεις μέσα στον Νοέμβριο…

News 24/7

24MEDIA NETWORK