Οι οδηγίες του γιατρού στον Γκαρθία και το "ψήσιμο" του Ιβάν στον Πρίγιοβιτς

Ποιες ακριβώς ήταν οι οδηγίες του γιατρού που εξέτασε τον κόουτς του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία; Πώς κατάφερε και έπεισε ο Ιβάν Σαββίδης τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να μείνει στον ΠΑΟΚ, λέγοντας "όχι" στα χρήματα των Κινέζων; Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Οι οδηγίες του γιατρού στον Γκαρθία και το "ψήσιμο" του Ιβάν στον Πρίγιοβιτς

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.grεπιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΗΡΘΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ

Άπραγοι έφυγαν το βραδυ της Δευτέρας από την Τούμπα οι άνθρωποι της Μπεσίκτας, αλλά και της κινεζικής Χενάν Τζιανγέ, όπως διαβάζουμε στην στήλη "ΨΙΘΥΡΟΙ" του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ".

Οι πρώτοι πήγαν στην Θεσσαλονίκη για να δουν τον Πέλκα κόντρα στον Ολυμπιακό, μιας και ο παίκτης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, ενώ οι δεύτεροι είχαν ταξιδέψει προκειμένου να κλείσουν την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς. Τελικά ούτε οι μεν, αλλά ούτε οι δε πέτυχαν κάτι με το ταξίδι τους.

Η ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ-ΔΩΝΗ

Στο γήπεδο του Περιστερίου για να παρακολουθήσουν το Ατρόμητος - ΑΕΚ βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (26/2) δύο πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, όπως διαβάζουμε στη στήλη του "Ευαγγελιστή" στην "ΓΑΤΑ". Ο λόγος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Γιώργο Δώνη.

Ο ένας αποτελεί τον τωρινό προπονητή του τριφυλλιού, ενώ ο άλλος τον... υποψήφιο διάδοχό του αν αλλάξει κάτι στην ομάδα. Ο Ουζουνίδης ήταν παρέα με τον συνεργάτη του, Χριστόφορο Κόλα, και τον μάναζτέρ του, πρώην άτυπο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟ, Ντίνο Διαμαντόπουλο στη θύρα 4. Ο Δώνης ήταν μαζί με τον γιο του, Χρήστο, στα επίσημα, δίπλα στον Μίχαελ Σκίμπε...

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΘΙΑ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού , Όσκαρ Γκαρθία, χτυπήθηκε από ρολό ταμειακής μηχανής λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, γεγονός που έφερε τη ματαίωση της αναμέτρησης. Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο με την ιατρική διάγνωση να κάνει λόγο για " οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Έχει ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη και ναυτία".

Όπως διαβάζουμε στη στήλη "Μεγεθύνσεις" στον "ΓΑΥΡΟ", ο γιατρός του "Ιατρικού Διαβαλκανικού Νοσοκομείου" συνέστησε στον κόουτς του Ολυμπιακού να φοράει το κολάρο για ολόκληρη την εβδομάδα, άρα να κάνει με αυτό τις προπονήσεις, ενώ επίσης να κάνει και μια ώρα καθημερινή φυσιοθεραπεία, ώστε να του φύγουν οι πόνοι και οι ζαλάδες που προέρχονται από τον αυχένα. Παράλληλα, του συστήθηκε παυσίπονη αγωγή επί πόνου.

ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ Ο ΙΒΑΝ

Στην εφημερίδα "LiveSport" και την στήλη "Κλικαδόρος" διαβάζουμε για τον τρόπο που ο Ιβάν Σαββίδης έψησε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να πει "όχι" στα χρήματα των Κινέζων και να παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ιβάν είπε στον Σέρβο φορ πως "τα χρήματα είναι καλά, αλλά δεν τα θέλω. Είσαι ο πρώτος σκόρερ και θέλω να σε κρατήσω για να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν μπορώ να σε αντικαταστήσω τώρα. Θέλω να το καταλάβεις και να το σεβαστείς. Για να μην νιώθεις ότι έχασες μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία, θα σου προτείνω ανανέωση συμβολαίου με γενναία αύξηση".

Έτσι, ο Πρίγιοβιτς δέχθηκε, τα χρήματα του στον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο έφτασαν το 1.500.000 ευρώ κι εκείνος συνεχίζει να δηλώνει χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη.

"ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ" ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ ΛΙΒΑΓΙΑ

Στην στήλη "Ο τρελός του Χωριού" στη SportDay διαβάζουμε για τα ειδικά... φροντιστήρια που γίνονται στην ΑΕΚ για τους Λιβάγια και Αραούχο, επειδή τσιμπάνε εύκολα στις προκλήσεις των αντιπάλων τους, με αποτέλεσμα να δέχονται εύκολα κάρτες.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο Περιστέρι, με τον διαιτητή να... χαρίζεται στον Λιβάγια μετά από χτύπημα σε αντίπαλό του. Τότε ο Τσιγκρίνσκι έτρεξε πάνω στον συμπαίκτη του, λέγοντάς του να ηρεμήσει και πως οι αντίπαλοι απλώς... παίζουν με το μυαλό του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK