Οι παίκτες... σιωπούν! Γιατί;

Οι παίκτες προς το παρόν είτε δεν αντιδρούν καθόλου είτε περιορίζονται σε ευχολόγια για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της διαμάχης Ευρωλίγκας-FIBA. Και όμως, αυτοί είναι οι άμεσα θιγόμενοι...

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÅÙÑÃÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / GREECE - GEORGIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
kalathis papanikolaou printezis EUROKINISSI SPORTS

Ο πόλεμος μεταξύ της FIBA και της Ευρωλίγκα συνεχίζεται, οι δύο πλευρές δείχνουν αμετακίνητες στις θέσεις του και το οριστικό χάσμα βρίσκεται προ των πυλών.

Τι λένε αλήθεια οι παίκτες γι' όλα αυτά; Ο,τι ξέρετε, ξέρουμε σ' αυτό το κομμάτι! Προς το παρόν η αφωνία των αθλητών είναι δεδομένο και...εκκωφαντική θα έλεγε κανείς.

Και να πεις ότι δεν είναι σημαντική υπόθεση; Είναι και παραείναι. Ουσιαστικά οι παίκτες γίνονται μπαλάκι και καλούνται να αποφασίσουν αν θα αγωνιστούν μεσούσης της σεζόν με την Εθνική ομάδα (εφόσον κληθούν) ή θα πουν το μεγάλο όχι.

Προς το παρόν καμία ιδιαίτερα κίνηση, καμία δημόσια τοποθέτηση, με λίγα λόγια σιωπή. Μας μένει προς το παρόν μόνο το ποστάρισμα-τρολάρισμα του Γιώργου Πρίντεζη μέσα στο καλοκαίρι και κάποια ευχολόγια ότι "οι δύο πλευρές θα πρέπει να βρουν μια λύση".

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK