Μελισσανίδης: "Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"

Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Πέκχαρτ και Σιμόες ήταν οι μεγάλοι τυχεροί που πήραν τα δώρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, από την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαβάστε τι κέρδισαν! Μελισσανίδης: "Θέλουμε Κύπελλο και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ"!

Μελισσανίδης: "Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ"
aek kopi pitas 2017

Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της μέσα σε ευχάριστο κλίμα και υπό της παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Φυσικά και υπήρξαν διάφορα δώρα για τους... τυχερούς με τον Κωνσταντίνο Γαλανόπουο να παίρνει το καλύτερο! Ένα ταξίδι στην Βιέννη για δυο άτομα, οπότε έχει την ευκαιρία να... κυκλοφορήσει την καλή του.

Από εκεί και πέρα Γιόχανσον και Πέκχαρτ πήραν από ένα τάμπλετ, ενώ ο Σιμόες πήρε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, μετά από κλήρωση που έγινε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και τόνισε:

"Καλή χρόνια σε όλους, προσωπική επιτυχία και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειες σας. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και πραγματικά το πιστεύω ότι όλοι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αλλά βέβαια το ποδόσφαιρο χρειάζεται τύχη. Δεν την είχαμε, αλλά έχουμε κάνει και τα δικά μας λάθη.

Δεν είμαι όμως εδώ για λόγια λυπητερά, είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο όπως και πέρυσι και ότι θα πάμε στα πλέι οφ για να παίξουμε για Ευρώπη και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK