Οιωνός διπλού για τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο

Με τον "χρυσό" σκόρερ του τελευταίο διπλού στην Λεωφόρο πριν από 15 χρόνια θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Διαβάστε ποιος είναι.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ/ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
paok konstantinidis MOTIONTEAM

Είναι πολλά τα χρόνια που έχει να φύγει με διπλό από το γήπεδο της Λεωφόρου ο ΠΑΟΚ. Από τις 9/12 του 2001 για την ακρίβεια ή αλλιώς εδώ και 15 χρόνια! Υπάρχει ένας οιωνός, όμως, που δείχνει... διπλό στο μεταξύ τους παιχνίδι αυτή την Κυριακή (4/12) και έχει όνομα.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει σύντομα καθήκοντα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την οποία αποχώρησε για τα... πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας παρέα με τον Μπόλονι, όμως αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Τι σχέση έχει με το θέμα μας; Ήταν ο άνθρωπος που χάρισε το τελευταίο διπλό του δικέφαλου στην Λεωφόρο. Ας θυμηθούμε το παιχνίδι:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κυράστας): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Χένρισκεν, Γκούμας, Φύσσας, Μπόατενγκ (Μικάελσεν 45'), Μπασινάς, Καραγκούνης (Λυμπερόπουλος 82'), Κόλκα, Βλάοβιτς (Ολισαντέμπε 65'), Κωνσταντίνου.

ΠΑΟΚ (Μπάγεβιτς): Τοχούρογλου, Μπορμπόκης (Γ. Γεωργιάδης 71'), Αμπονσά, Ουντέζε, Χασιώτης, Καφές, Φουτσίνι (Νάστος 85'), Καραδήμος, Π. Κωνσταντινίδης, Φρούσος, Σπάσιτς (Οκκάς 68').

Σκόρερ: 1-0 (Κόλκα 7'), 1-1 (Οκκάς 69'), 1-2 (Π. Κωνσταντινίδης 84').

News 24/7

24MEDIA NETWORK