Όλη η ΑΕΚ στα Σπάτα!

Τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ μπαίνουν σε μια νέα εποχή η οποία θα βρει το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ένωσης να ζει και να δουλεύει σε καθημερινό επίπεδο στον ίδιο χώρο.

Όλη η ΑΕΚ στα Σπάτα!
spata

H AEK αλλάζει ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της, τα οποία μπαίνουν σε νέα εποχή με την είσοδο του επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη που θα έχει υπό την εποπτεία του τις «κιτρινόμαυρες» ακαδημίες, φυσικά κάτω από την ομπρέλα της ΠΑΕ. Το πρότζεκτ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, ο Μιχάλης Μητροτάσιος αποτελεί ήδη παρελθόν, ενώ ο Άκης Ζήκος βρίσκεται προ των πυλών. Παράλληλα τρέχουν κάποιες διαδικασίες προκειμένου να μπει το πράγμα στην τελική του μορφή και ένα από τα σημαντικά ζητήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι η μετακόμιση όλων των τμημάτων στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων.

Αυτό σημαίνει ότι όλη η ΑΕΚ θα προπονείται μαζί, από την πρώτη ομάδα μέχρι το τελευταίο -ηλικιακά- τμήμα των ακαδημιών της. Σήμερα κάποια από τα τμήματα προπονούνται αλλού λόγω της έλλειψης χώρου, κάτι που δε θα ισχύει με τη δημιουργία του τέταρτου γηπέδου στα Σπάτα. Βέβαια οι βλέψεις των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν περιορίζονται μόνο στην κατασκευή γηπέδου, αλλά και στη δημιουργία των χώρων που θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των τμημάτων υποδομής σε κάθε επίπεδο. Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται για εστίαση αλλά και για χαλάρωση των παικτών ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν και τη δημιουργία γραφείων στον χώρο των ανθρώπων που θα εργάζονται στις ακαδημίες.

Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ ρίχνει το βάρος στις υποδομές προσπαθώντας να διευκολύνει τις συνθήκες της ζωής των ποδοσφαιριστών της -κάθε ηλικίας- ποντάροντας στο να δουλέψει στα πρότυπα των μεγάλων κλαμπ και επενδύοντας στα φυτώριά της, ακολουθώντας έναν ορθολογικό δρόμο για να εξελιχθεί.

Η βελτίωση του αθλητικού κέντρου των Σπάτων και η κατασκευή των εντυπωσιακών γραφείων αν μη τι άλλο μαρτυρούν την επιθυμία της ΑΕΚ να επιστρέψει στον χάρτη, σε μια προσπάθεια που θα έχει ως κορύφωση την κατασκευή του γηπέδου. Φτάνει να την αφήσουν…

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK