Οι έντονοι διάλογοι στα αποδυτήρια του Ηρακλή και ο διάδοχος στον πάγκο

Τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια του Ηρακλή μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και αποφάσισε να αποχωρήσει ο Γιάννης Αμανατίδης; Τα επόμενα βήματά του και ο βοηθός του που πάει Εθνική.

Οι έντονοι διάλογοι στα αποδυτήρια του Ηρακλή και ο διάδοχος στον πάγκο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ηττήθηκε την Κυριακή (30/10) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και λίγο μετά στα αποδυτήρια επικράτησε ένας μικρός πανικός. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές που σε έντονο ύφος φώναζαν ότι "έτσι όπως παίζουμε δεν πάμε πουθενά, θα πέσουμε...".

Ένας εξ αυτών ο στόπερ Νίκος Ζιαμπάρης, που δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γιάννη Αμανατίδη.

Τότε ο 35χρονος προπονητής του απάντησε και του είπε ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλάει έτσι και ότι με όσα λέει προσβάλλει τους συμπαίκτες του. Δεν ήταν, ωστόσο, μόνο αυτός που ήταν δυσαρεστημένος με τον Αμανατίδη, ο οποίος κατέστησε σαφές στους παίκτες ότι από την Τρίτη (1/11) δεν θα είναι αυτός ο νέος προπονητής του Ηρακλή.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ

Ο Αμανατίδης θα αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν θα μείνει ούτε ως βοηθός του νέου τεχνικού, Σάββα Παντελίδη, ούτε θα συνεχίσει στην ομάδα των Νέων. Ο Παντελίδης θα βρίσκεται την Τρίτη (1/11) στη Μίκρα και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τον Γηραιό. Παρελθόν θα αποτελέσει και ο βοηθός του Αμανατίδη, Θωμάς Στράτος, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι βοηθός του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Ηρακλής ύστερα από επτά αγώνες της Super League είναι στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς, παρότι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια δεν έχει πέσει αμαχητί.

Αυτή η καχυποψία που υπάρχει όμως από τον κόσμο προς τη νυν διοίκηση, η μεγάλη ένταση σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, δεν επιτρέπουν στο αγωνιστικό τμήμα να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις εντός γηπέδου και όσο συμβαίνει αυτό, δύσκολα ο Ηρακλής θα σηκώσει κεφάλι.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK