Ήθελε Μάνο, πήρε Αραβίδη!

Θέμα ωρών είναι μέχρι να επισημοποιηθεί ο "γάμος" του ΟΦΗ με τον Χρήστο Αραβίδη. Πως έγινε, όμως, η... σπόντα για να φτάσει ο 31χρονος φορ στο Ηράκλειο; Το Contra.gr έχει όλο το παρασκήνιο.

ΑΕΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΡΑΒΙΔΗΣ
aravidis ICON

Ο ΟΦΗ έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έχουν προστεθεί ήδη 9 παίκτες στην ομάδα και από ώρα σε ώρα αναμένεται να "σκάσει" το... 10 το καλό με την απόκτηση του Χρήστου Αραβίδη.

Το deal με τον πρώην άσο της ΑΕΚ θεωρείται "σφραγισμένο".

Άλλωστε, ο 31χρονος φορ βρίσκεται στο Ηράκλειο απ' το βράδυ της Δευτέρας (7/8), με τις πληροφορίες να λένε πως έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και ότι απομένουν μόνο τα τυπικά μέχρι την ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Οι χαμηλές αποδοχές -συγκριτικά με τα χρήματα που λάμβανε στο παρελθόν- που του πρότεινε ο "Όμιλος" δεν αποτέλεσαν πρόβλημα, αφού ο διεθνής φορ ψάχνει ένα νέο περιβάλλον ώστε να... αναγεννήσει ξανά την καριέρα του.

Τι προηγήθηκε, όμως, μέχρι ο Αραβίδης να φτάσει στο κατώφλι του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης";

Η διοίκηση του ΟΦΗ είχε θέσει ως Νο.1 στόχο της για την γραμμή κρούσης τον Δημήτρη Μάνο του Ολυμπιακού. Μια αν μη τι άλλο σίγουρη λύση δίχως ρίσκο, καθώς οι δυο πλευρές γνωρίζονται καλά.

Υπήρξε μάλιστα και επικοινωνία με την πλευρά του Ολυμπιακού αλλά οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν (υπολόγιζαν και ως "συν" στην κουβέντα το γεγονός ότι η κοπέλα του παίκτη διαμένει στο νησί).

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκαθάρισαν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται, επειδή βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, ανάβοντας ουσιαστικά "κόκκινο φως" στην συνέχεια των διαπραγματεύσεων. Κάπου εκεί γράφτηκε και ο... επίλογος στο σενάριο της επιστροφής.

Εν αναμονή, λοιπόν, των επίσημων ανακοινώσεων με τον Χρήστο Αραβίδη...

Ν.Γ

News 24/7

24MEDIA NETWORK