Ολυμπιακός-Μπεσίκτας με φόντο την πρόκριση στους "8" του UEFA Europa League μόνο στην COSMOTE TV

Η Πέμπτη (9/3) ανήκει στο UEFA Europa League και την COSMOTE TV, όπου βρίσκουμε ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD και τα οκτώ παιχνίδια της πρώτης φάσης των “16”. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το παιχνίδι του Ολυμπιακού, εκπρόσωπο της Ελλάδας στη διοργάνωση.

Ολυμπιακός-Μπεσίκτας με φόντο την πρόκριση στους "8" του UEFA Europa League μόνο στην COSMOTE TV

Η δράση ξεκινά στις 18.00 στο COSMOTE SPORT 2HD, με την εκπομπή “UEFA Europa League Show” και οι Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης, θα μας συντονίσουν με τις εξελίξεις όλων των ματς, ενώ θα πραγματοποιήσουν και την πρώτη σύνδεση με το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Οι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Ανδρέας Σερεβέτας θα μας μεταφέρουν το ρεπορτάζ, ενώ η εκπομπή θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στη “μάχη” του ΑΠΟΕΛ με την Άντερλεχτ (20.00, COSMOTE SPORT 1HD). Οι Κύπριοι είναι αήττητοι στην έδρα τους, στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς που έχουν δώσει με βελγικές ομάδες, ενώ το επόμενο γκολ της Άντερλεχτ θα αποτελέσει το 250ο σε διοργανώσεις της UEFA. Την ίδια ώρα, η Ροστόφ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για πρώτη φορά στην ιστορία της και η Κοπεγχάγη, φιλοξενεί τον Άγιαξ (COSMOTE SPORT 7HD).

Στις 21.00, θα επιστρέψουμε στο “Γ. Καραϊσκάκης” (COSMOTE SPORT 2HD) για το Pre-Game Show του Ολυμπιακός-Μπεσίκτας, και οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Γιώργος Θαναηλάκης, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Ανδρέας Σερεβέτας και Έλενα Παπαδοπούλου, θα μας ενημερώσουν για τις εντεκάδες και θα μας δώσουν τις λεπτομέρειες του αγώνα που θα περιγράψει στις 22.05 ο Γιώργος Θαναηλάκης. Η Μπεσίκτας έχει σκοράρει στους 16 από τους 17 τελευταίους αγώνες της για ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους “ερυθρόλευκους” να προέρχονται από δυο ισοπαλίες, σε ισάριθμα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Στις 22.05 θα ξεκινήσει στο COSMOTE SPORT 1HD το “UEFA Europa League Λεπτό προς λεπτό”, με όλες τις εξελίξεις και στα πέντε παιχνίδια που θα ξεκινήσουν στις 22.05.

Ώρα Παιχνίδι Κανάλι

22.05 Λιόν-Ρόμα COSMOTE SPORT 3HD

22.05 Σάλκε-Γκλάντμπαχ COSMOTE SPORT 5HD

22.05 Γάνδη-Γκενκ COSMOTE SPORT7HD

22.05 Θέλτα-Κράσνονταρ COSMOTE SPORT 8HD

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο COSMOTE SPORT 2HD, θα επιστρέψουμε στην εκπομπή “UEFA Europa League Show”, για όλο το ρεπορτάζ από το “Γ. Καραϊσκάκης” και όσα θα αποκαλύψει η ψηφιακή ανάλυση των σημαντικότερων φάσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK