Ομάδα έκπληξη από την Ελλάδα για Νίνη!

Ο Σωτήρης Νίνης έλυσε το συμβόλαιο του με την Μαλίν μετά από εννέα μήνες συνεργασίας και το όνομα του ακούγεται έντονα για ομάδα... έκπληξη από την Super League. Διαβάστε ποια είναι!

Greece's Sotiris Ninis runs with the ball during aWorld Cup Group G qualifying soccer match against Latvia at the Karaiskaki stadium in Piraeus port, near Athens, on Tuesday, Sept. 10, 2013.(AP Photo/Petros Giannakouris)
Ninis AP

Τον Γενάρη του 2017 ο Σωτήρης Νίνης πήγε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στην Μαλίν, όμως λίγο η ατυχία, λίγο κάποιοι τραυματισμοί, δεν του επέστρεψαν να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούσε.

Έτσι, αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιο του με την βελγική ομάδα και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης στα 27 του χρόνια.

Σύμφωνα με την "Live Sport" ο παίκτης έχει προταθεί στην Ξάνθη του Χρήστου Πανόπουλου και η αλήθεια είναι πως το κασέ του δεν είναι πλέον... απαγορευτικό.

Πέραν των Ακριτών, δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως τον εξετάζει και ο Απόλλωνας Σμύρνης που αναζητεί έναν παίκτη στη μεσοεπιθετική γραμμή. Με λίγα λόγια το όνομα του θα... παρελάσει από την Ελλάδα.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK