Ομάδα της Ταϊλάνδης έκανε κρούση σε παίκτη του Παναθηναϊκού!

Ομάδα της Ταϊλάνδης έχει κάνει κρούση στον Λαουτάρο Ρινάλντι. Οι Ασιάτες προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο στον Αργεντινό, ο οποίος όμως δεν έχει λύσει το ισχύον με τον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki EUROKINISSI SPORTS

Από τον Ιανουάριο έχει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο ματς ο Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα και το "τριφύλλι" επί τεχνικής διεύθυνσης Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει... τύχη στους "πράσινους".

Κοινώς δεν τον... βλέπει ο Έλληνας τεχνικός που ενόψει της ερχόμενης σεζόν κι ανεξάρτητα απο την υπόθεση ανανέωσης του Λέτο, έχει ζητήσει την απόκτηση και σεντερ φορ. Επειδή βέβαια το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και όχι μεγάλο για να έρθει στραικερ θα πρέπει να φύγει ο Ρινάλντι κι αυτό δεν είναι η πιο ... εύκολη δουλειά για τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο. Πόσο μάλλον όταν ο Ρινάλντι δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το Contra.gr ωστόσο έμαθε κι αποκαλύπτει πως ομάδα από την Ταϊλάνδη ρώτησε ήδη για τον Αργεντινό επιθετικό του Παναθηναϊκού. Άλλωστε στην συγκεκριμένη χώρα της Ασίας έχουν μεγάλη πέραση οι παίκτες από την χώρα του Μαραντόνα και του Μέσι.

Το θέμα δεν "κολλάει" στις απολαβές του Νοτιοαμερικάνου φορ. Άλλωστε οι Ταϊλανδοί του δίνουν σχεδόν τα διπλά χρήματα από όσα λαμβάνει από το "τριφύλλι". Περίπου στις 600.000 ευρώ...

Το θέμα "κολλάει" στο γεγονός ότι ο Ρινάλντι δεν είναι ελεύθερος και δεν έχει βρεθεί ακόμη η "χρυσή τομή". Έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Οι Ταϊλανδοί δεν έχουν αποσύρει σε καμία περίπτωση το ενδιαφέρον που έχουν δείξει, παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση και περιμένουν τις εξελίξεις... ελευθερίας του Ρινάλντι για να προχωρήσουν στην τελική φάση.

B. TΕΜ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK