"Ομορφιές" από Χίλιεμαρκ, Λουτσιάνο και Τσάβες!

Οι "κάθετες" και το ασταμάτητο "τάισμα" του Χίλιεμαρκ προς τους κυνηγούς, οι πολύ καλές συνεργασίες του με τον Τσάβες, ο Λουτσιάνο που μαθαίνει να παίζει πολύ πιο κοντά στον φορ και η φάση που… έκλεψε την παράσταση στο "Γ. Καλαφάτης", στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (8/9). Προπονητικό παρασκήνιο του Contra.gr.

"Ομορφιές" από Χίλιεμαρκ, Λουτσιάνο και Τσάβες!

Καιρό είχε να… ευχαριστηθεί τόσο πολύ προπόνηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σαν κι αυτή της Παρασκευής (8/9). Απ’ τη μία η παρουσία (και) του Γιακούμπα Σιλά, του τελευταίου απ’ τους νεοαποκτηθέντες που δεν είχε ενσωματωθεί, που του έδωσε την ευκαιρία να έχει για πρώτη φορά μαζί όλο (μα όλο) το γκρουπ των παικτών του. Κι απ’ την άλλη η σταδιακή επιστροφή των Μολέδο, Βιγιαφάνιες, αλλά και η πολύ καλή εικόνα που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο κεντρικό γήπεδο του «Γ. Καλαφάτης», του προσέφεραν πολλούς λόγους για να χαμογελά.

Κι αυτό φαινόταν απ’ την πολύ καλή διάθεση που είχε ο 48χρονος τεχνικός, βλέποντας στο γήπεδο τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ να «μπαίνει» πολύ γρήγορα στα αγωνιστικά «θέλω» του και το δίδυμο Λουτσιάνο-Τσάβες να βγάζει μπροστά πολύ ωραίες συνεργασίες. Ο δε Βραζιλιάνος δείχνει πως αρχίζει πλέον να μαθαίνει πολύ καλύτερα όλο το παιχνίδι της ομάδας, παίζει πιο κοντά στον φορ και πολύ πιο πειθαρχημένα, προς τέρψη του Ουζουνίδη…

Η συγκεκριμένη τριάδα «έκλεψε» την παράσταση και στο εσωτερικό διπλό, κάνοντας πολλές… ομορφιές στο γήπεδο, με τον Σουηδό μέσο να παίζει λίγο πιο μπροστά απ’ τον Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και να «ταΐζει» διαρκώς με εξαιρετικές κάθετες το επιθετικό δίδυμο. Ειδικά οι μπαλιές του «Χίλιε» προς τον Τσάβες ήταν… διαβήτης, με τον Αργεντινό να στέλνει στο πλεκτό τις δύο απ’ τις τέσσερις ασίστ του!

Η φάση που έκανε τη… διαφορά ωστόσο στο διπλό, ήταν ένας συνδυασμός και πάλι με πρωταγωνιστές τους τρεις παραπάνω. Ο Χίλιεμαρκ έβγαλε θαυμάσια κάθετη προς τους κυνηγούς του Παναθηναϊκού, ο «Λούτσο» άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Τσάβες σούταρε στην κίνηση λίγο άουτ. Η όλη κίνηση ωστόσο, έκανε τον Ουζουνίδη να σκάσει ένα πλατύ χαμόγελο και να χειροκροτήσει θερμά την προσπάθεια των παικτών του, αφού είδε σε λίγα δευτερόλεπτα όλα όσα δουλεύονται τις τελευταίες μέρες στο Κορωπί…

News 24/7

24MEDIA NETWORK