Όνειρο ήτανε!

Όνειρο ήτανε!
Μόνο αυτές οι δύο λέξεις μπορούν να περιγράψουν αυτά που νιώθω μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Δεν αναφέρομαι στην τελική έκβαση του αγώνα αφού, δυστυχώς το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα, αποκλειστήκαμε, παίξαμε όσο αντέξαμε, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε. Δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες (γκρίνιες) για να καλύψουμε το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν φτάσαμε τον Ολυμπιακό σε απόδοση. Δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ, άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τον νικήσουμε, αλλά και να χάσουμε,σε οποιοδήποτε γήπεδο και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (δεν εννοώ διαιτησία), απλά δεν ήμασταν όσο καλοί μπορούσαμε και χάσαμε. Η στιγμιαία ικανοποίηση από την προσπάθεια μετά το τέλος του αγώνα μετατράπηκε σε ντροπή (όσο βαρύ και αν ακούγεται) όταν διαπίστωσα από τις δηλώσεις, τα πρωτοσέλιδα, τα ρεπορτάζ, ότι υπάρχει μία προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα ότι αδικηθήκαμε. Αυτό δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση με την εικόναπου επιχειρούσαμε ναπροβάλλουμε μέχρι τώρα και δυστυχώς φαίνεται ότι η πιθανή κατάκτηση κάποιου τίτλου μαςέφερε πολλά βήματα πίσω όσον αφορά την συμπεριφορά, και την νοοτροπία.
Όταν ξεκίνησε η χρονιά, έχοντας αγοράσειγια τέταρτη φορά διαρκείας τα τελευταία πέντε χρόνια, διαπίστωσα ότι κάτι διαφορετικό πήγαινε να γίνει.Όταν ήμουνστο γήπεδοδεν ασχολούμουν, εγώ και όλοι οι άλλοι, με ποια ομάδα παίζαμε,ποιοι ήταν οι αντίπαλοι παίκτες, ποιοι ήταν οι διαιτητές,τίποτα. Με ενδιέφερε μόνο η ΑΕΚ! Όσο περνούσαν οι αγωνιστικές έβλεπα ότι αυτό δεν ήταν κάτι τυχαίο και πίστευα ότιτα πράγματα είχαν αλλάξει οριστικάκαι ότι είχαμε αποκτήσει μια πιο υγιή σκέψη και αντίληψη. Δυστυχώς από το παιχνίδι με την Ξάνθη, αν και υπήρχαν κάποιες ενδείξεις και πιο πριν, επιστρέψαμε σε τακτικές του παρελθόντος και γίναμε οι γραφικοί του πρωταθλήματος που διαμαρτύρονται στην πρώτη "στραβή" για να καλύψουν τις αδυναμίες τους.
Δεν ντρέπομαι που είμαι ΑΕΚ!
Δεν ντρέπομαι που αποκλείστηκα από τον Ολυμπιακό, ντρέπομαι όμως που θέλουν να με κάνουν να πιστέψω ότι γι'αυτό έφταιγε η διαιτησία!
Εύχομαι αυτό να μην αποσυντονίσει τους παίκτες και χαθεί ο στόχος των τριών νικών στα εναπομείναντα παιχνίδια που είναι σαφώς μέσα στις δυνατότητές μας, αλλά και αυτό να γίνει δεν θέλω να ξανά-ακούσω κουβέντα για την διαιτησία, είναι κρίμα να χαθούν οι σωστές βάσεις που είχε θέσει η ομάδα μας.
Θέλω να πιστεύω ότι πολλοί ΑΕΚτζήδες συμφωνούν μαζί μου στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αν όχι τότε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK