Όνειρο θερινής νυκτός ο Ντιλέινι

Όποια ομάδα κι αν σκέφτηκε ότι μπορεί να υπογράψει τον Αμερικάνο υπερπαίκτη των Ατλάντα Χοκς οφείλει ν' αναθεωρήσει. Γιατί ο ίδιος έκοψε το... βήχα!

Atlanta Hawks guard Malcolm Delaney (5), right, and Denver Nuggets guard Emmanuel Mudiay (0) in the second half of an NBA basketball game Friday, Dec. 23, 2016, in Denver. The Hawks won 109-108. (AP Photo/David Zalubowski)
Atlanta Hawks guard Malcolm Delaney (5), right, and Denver Nuggets guard Emmanuel Mudiay (0) in the second half of an NBA basketball game Friday, Dec. 23, 2016, in Denver. The Hawks won 109-108. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Είναι ωραίο να βάζεις ψηλά τον πήχη, να έχεις φιλοδοξίες και να τεστάρεις που μπορείς να φτάσεις. Τις περισσότερες φορές όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή, σε προσγειώνει.

Και ο Μάλκολμ Ντιλέινι έτσι ακριβώς λειτούργησε μαθαίνοντας μέσω twittter για το... ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων να τον φέρουν πίσω στην Ευρώπη.

O πρώην παίκτης των Μπάγερν και Λοκομοτίβ Κουμπάν δήλωσε κολακευμένος, αλλά μέχρι εκεί. Αν και το " δεν είμαι ελεύθερος" συνοδεύτηκε μ' ένα " ακόμη" σε παρένθεση, λέξη που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως, ο ίδιος έριξε τους τίτλους τέλους.

Χάρη στο καθαρό και ξάστερο " δεν σκοπεύω να παίξω στην Ευρώπη. Οι προσφορές με κάνουν να κοκκινίζω, αλλά έθεσα ψηλότερους στόχους. Ίσως στο μέλλον".

Πώς έχει η κατάσταση; Ο Μάλκολμ Ντιλέινι έχει συμβόλαιο με τα "γεράκια" για άλλον ένα χρόνο, έναντι 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακόμη κι αν οι Χοκς αποφασίσουν να τον διώξουν, είτε δίνοντάς τον ανταλλαγή είτε αποδεσμεύοντάς τον, ο ίδιος θα εξαντλήσει τα περιθώρια να μείνει στις ΗΠΑ. Διότι έχει λάβει εγγυήσεις πως του χρόνου το συμβόλαιο που θα βρει, θα είναι κοντά στα 10 εκατομμύρια ετησίως. Τόσο απλά...

Γ.Ζ.

AP Photo/David Zalubowski

News 24/7

24MEDIA NETWORK