Όποιος θέλει Μπανανά, πρέπει να... βιαστεί

Το όνομα του Γιαγιά Μπανανά βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, με τα πρόσφατα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για μπάσιμο του Παναθηναϊκού. Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Καμερουνέζου αμυντικού και τι συνδέει τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που είναι φαβορί για τεχνικός διευθυντής στους πράσινους, με τον Πλατανιά.

Όποιος θέλει Μπανανά, πρέπει να... βιαστεί
banana ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις τελευταίες δυο σεζόν από την ομάδα του Πλατανιά έχουν περάσει πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και αρκετά... λαβράκια. Τέσσερις από αυτούς είναι και οι Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν και Γκνιάτιτς.

Ο πρώτος πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη, ο τρίτος "ανήκει" πλέον στον Αστέρα και οι Μπανανά, Γκνιάτιτς αρέσουν αρκετά στους μεγάλους. Οι δυο τους έφτασαν κοντά στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι ( διαβάσατε εδώ το στόρι του Βόσνιου με τον δικέφαλο ). Το κοινό τους στοιχείο είναι πως μένουν ελεύθεροι σε έξι μήνες και στον Πλατανιά κάνουν προσπάθειες είτε να ανανεώσουν, είτε να φύγουν με κάποια χρήματα.

ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΠΑΝΑΝΑ

Ο 26άχρονος κεντρικός αμυντικός είναι μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν και τα τελευταία ρεπορτάζ κάνουν λόγο για... μπάσιμο του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή, το "τριφύλλι" έχει μείνει πίσω στην κούρσα και θα πρέπει να.. βιαστεί αν όντως ενδιαφέρεται για την περίπτωση του παίκτη.

Υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από δυο ομάδες. Μία στο εξωτερικό (Τουρκία) και μία από την Super League. Που θα καταλήξει ο παίκτης είναι άγνωστο ακόμα, όμως ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση συνεργασίας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα έχει έναν ακόμα "σύμμαχο" για τον Αφρικανό άσο.

Βλέπετε, ο Λύμπε συνεργαζόταν ( ίσως εμπλέκεται ακόμα) με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και προσπάθησε να τον πάει κάποια στιγμή στην ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με τον Ανσαριφάρντ, που επίσης παίζει για τους μεγάλους, ο Μπανανά δεν έχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK