ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται ο Σλούκας για το Προολυμπιακό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr, ο Κώστας Σλούκας θα δώσει κανονικά το παρών με την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά και σύντομα θα ενσωματωθεί με το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται ο Σλούκας για το Προολυμπιακό!
Σλούκας Ελλάδα

Είναι οριστικό. Ο Κώστας Σλούκας βάζει πάνω απ' όλα την Εθνική, πιο πάνω και από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Φώτη Κατσικάρη πως θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο.

Ο 25χρονος άσος είχε αρχίσει να ταλαιπωρείται ξανά από το πρόβλημα στο πονεμένο πέλμα του και στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος (ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα με κατάκτηση του πρωταθλήματος) έπαιζε με ενέσεις έτσι ώστε να στέκεται στο παρκέ και ν' ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των απαιτητικών αγώνων.

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Κατά πληροφορίες του Contra.gr, ο Έλληνας πλέι μέικερ είχε συζητήσει το θέμα με το ιατρικό επιτελείο της τουρκικής ομάδας και του έχει συσταθεί να μην ρισκάρει οτιδήποτε γιατί υπάρχει κίνδυνος η κατάστασή του να χειροτερέψει.

Ωστόσο, ο Σλούκας βάζει πάνω απ' όλα την Εθνική και σκεπτόμενος τα έτσι κι αλλιώς αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που έχει ο Κατσικάρης, αποφάσισε να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στο Τορίνο. Έτσι, μία μέρα μετά την ολοκλήρωσε των τελικών στην Τουρκία, επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή και του γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός.

Πλέον, ο Έλληνας γκαρντ θα ξεκουραστεί για μία εβδομάδα μετά τα εξαντλητικά παιχνίδια με την Εφές, αλλά και για να μην καταπονήσει περισσότερο το πέλμα του και έπειτα θα μπει στην προετοιμασία της ελληνικής ομάδας ενόψει Προολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO by Contra.gr: Στο ίδιο έπος θεατές
Παππάς: "Ανακρίβειες όσα είπε ο Κατσικάρης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK