Ορρός της αλήθειας

Ορρός της αλήθειας

Eπιστολή Γιώργου Ανδρέου ( [email protected])
Φίλε εγώ είμαι Παναθηναϊκός,

Αυτά που λες για την ομάδα σου τον Ολυμπιακό με εκπλήσσουν, εγώ σαν οπαδός του Παναθηναϊκού αναγνωρίζω το μεγαλείο και την ένδοξη ιστορία της ομάδας σου. Την θαυμάζω για όλες τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση και ο Κόκκαλης για το μέλλον της ομάδας σας (Γήπεδο, μέλη, Ρέντη, κοινωνική προσφορά, ανάπτυξη όλων των αθλημάτων).

Εμάς η διοίκηση είναι ανύπαρκτη, κρύβονται σαν κότες οι Βαρδινογιάννηδες και προσπαθούν χωρίς επενδύσεις και ουσιαστικές υποδομές να πάρουν τίτλους. Φέρνει ο Κόκκαλης Τζοβάνι, Καρεμπέ, Ζε Ελιας, Ζάχοβιτς και ο ΠΑΟ παίρνει Κώτσιους και άλλα ταλέντα από τον ΟΦΗ και κάνει μεταγραφές παγκοσμίου επιπέδου με Γκονζάλες, Ζουτάουτας και Σανμαρτεάν..

Πώς να πάρουμε τίτλο? Με τις φωνές για διαιτησία και με 2 φιλικά παιχνίδια με το ΟΦΗ κάθε χρόνο? Εμείς ξεκινάμε κάθε χρόνο με 6 βαθμούς και στο τέλος δεν καταφέρνουμε να αγγίξουμε τίτλο. Εγώ αν και παναθηναϊκός δεν είμαι πωρωμένος και βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά, δεν παραμηθιάζομαι από τις δικαιολογίες για διαιτησίες και Κόκκαλη. Βλέπω , σκέφτομαι και κρίνω. Θα με πείσει εμένα ο Μήτσου ότι ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Σπυρόπουλο για να πάρει πέναλτι με τον Πανιώνιο, και μάλιστα σε διπλά παιχνίδια κυπέλλου? Θα με πείσει εμένα ο Δέδες τώρα για αγανάκτηση και αρλούμπες?

Εμείς οι παλαιοί οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ξεχάσαμε την ντροπή που νιώσαμε όταν με τρία . πέναλτι κερδίσαμε τον Ολυμπιακό (προηγηθήκατε με 2-0 στο 10') σε εκείνο τον Τελικό ντροπή για την πράσινη φανέλα που διαιτήτευε ο πατέρας του Γιώργου Δέδε. Ο Ολυμπιακός θα περάσει τα πάνδεινα στο Ηράκλειο της Κρήτης την άλλη Κυριακή, εκεί πού εμείς πάμε για διακοπές κάθε χρόνο. Ναι το παραδέχομαι ο ΟΦΗ είναι παράρτημα του ΠΑΟ, ξεζουμάμε κάθε χρόνο όλα του τα ταλέντα και στέλνουμε εκεί όλους τους συνταξιούχους της ομάδας μας. Γι' αυτό φωνάζουν και οι αγνοί οπαδοί του ΟΦΗ, αλλά ποιος τους ακούει.

Φίλε δεν ξέρω αν νιώθεις πράγματι ντροπή για την ομάδα σου αλλά εγώ θα αισθανόμουν υπερήφανος στη θέση σου. Είστε άντρες εσείς ενώ εμείς φρου-φρου και κλάψα. Περιμένουμε να μας βγει κάνα παιχνίδι στην Ευρώπη να χαρούμε λιγάκι και να περιμένουμε κάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μπας και πανηγυρίσουμε καμιά ισοπαλία.

Αισθάνομαι ντροπή για την ομάδα μου, το λέω και το φωνάζω και θα το φωνάζω μέχρι οι πραγματικοί ηγέτες της ομάδας, οι Βαρδινογιάννηδες να βγουν στο προσκήνιο και να ηγηθούν του ΠΑΟ, όχι να βάζουν Φιλιππίδηδες και Μήτσους να ανταγωνιστούν την προσωπικότητα του Κόκκαλη, αν είναι δυνατόν. Θα φωνάζω μέχρι να δω μεταγραφές με πολλά μηδενικά, θα φωνάζω μέχρι να δω γήπεδο. (Αλήθεια κύριε πρόεδρε, Βαρδινογιάννη γιατί δεν ζητάς μια φωτοτυπία της συμφωνίας του Κόκκαλη με την πολιτεία για το Καραϊσκάκη και να της ρίξεις και εσύ μια υπογραφή? Μήπως επειδή θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στη τσέπη?).

Θα φωνάζω μέχρι την ημέρα που περήφανα θα χάσω κρίσιμους βαθμούς από τον ΟΦΗ για να πάω στην δουλειά μου το πρωί κοιτώντας τους συναδέλφους μου στα μάτια και όχι να είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι το ειρωνικό χαμόγελό τους μετά από κάθε 'μεγαλειώδη' μας νίκη στο Ηράκλειο.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Ανδρέου



Επιστολή Γιώργου Κεφαλά ( [email protected] )
Βλέποντας τον αποψινό αγώνα ΟΣΦΠ-Πανιωνίου ένοιωσα για πολλοστή φορά φέτος τα παραπάνω συναισθήματα.Όντας φίλαθλος του Ολυμπιακού και όχι αρρωστημένος οπαδός του δε μπορώ να δεχτώ την ομάδα μου να νικάει χάριν εξωαγωνιστικών παραγόντων.Μια ομάδα που είναι φανερό σε όλους ,εκτός απο τον ιδιοκτήτη της, οτι παραπαίει και αναγκαστικά χρειάζεται την ευγενική βοήθεια τρίτων για να σταθεί στα πόδια της.

Όλα αυτά φυσικά προκειμένου να ικανοποιηθεί το αρρωστημένο πάθος μερικών για εγχώριους,ανυπόληπτους τίτλους που όμως αποδεικνύονται τόσο πέτσινοι όταν η ομάδα βγαίνει λίγο παραέξω κι εκεί της φέρονται όπως πραγματικά της αξίζει.Αποτέλεσμα...7αρες,5αρες κλπ. .

Όχι κύριοι δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός ΜΑΣ αλλά ο Ολυμπιακός ΤΟΥΣ.Αυτός που ακόμα και με τον Ακράτητο δε μπορεί να ανοίξει το σκορ αν οι "άρχοντες"του αγώνα (δις)δεν του παραχωρήσουν πεναλτυ και αποβολή του αντιπάλου τερματοφύλακα.Μου θυμίζει η ομάδα έναν ετοιμοθάνατο που διατηρείται στη ζωή με ένα σωρό έξωθεν παρεμβάσεις.Ναι αυτός ο Ολυμπιακός θα πάρει και πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος αλλά ανάθεμα την αξία που θα έχουν αυτοί οι τίτλοι. .

Ναι αυτός είναι ο σημερινός Ολυμπιακός που τρώει τα ίδια του τα παιδιά(Ελευθερόπουλος)λες και έχει να επιδείξει και μεγάλη παραγωγή ταλέντων.Αυτός είναι ο σημερινός Ολυμπιακός που όλα κι όλα έχει παίξει 2-3 παιχνίδια φέτος. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που ολοφάνερα προχωρεί χωρίς τιμονιέρη,χωρίς σύστημα,χωρίς ακόμα καν την περιβόητη πειθαρχία που όλοι οι προπονητές προερχόμενοι από το την τεως Σοβιετική Ένωση επιβάλλουν στις ομάδες τους. .

Αυτός ο Ολυμπιακός που καταδίκασε στην αφάνεια τον Λάμπρο Χούτο,που δεν ενδιαφέρθηκε για τον Γιάννη Αμανατίδη(μάλλον γιατί κανείς τους δεν τον ήξερε στο λιμάνι). .

Αυτός ο Ολυμπιακός που οι οπαδοί του σαν κοπάδι κατευθυνόμενο το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν και να απειλούν φωνές σαν την δική μου επειδή δεν υπάγεται στη λογική της στρούγκας.Κρίμα !!!!!!!

Με εκτίμηση,
Γιώργος Κεφαλάς


News 24/7

24MEDIA NETWORK