Όταν ο Μαραντόνα φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας

Το Retro Stories επανέρχεται και σας θυμίζει την μοναδική στιγμή στην ιστορία που ο Ντιέγκο Μαραντόνα, το καμάρι της Αργεντινής, φόρεσε τη φανέλα της... μισητής Βραζιλίας και τραγούδησε τον εθνικό της ύμνο. Γιατί το έκανε ο Ντιεγκίτο; Για όλα υπάρχει εξήγηση. Δείτε το VIDEO.

Όταν ο Μαραντόνα φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας; Κι όμως. Ανατρέχοντας στο αρχείο του Contra.gr, το Retro Stories έψαξε και βρήκε τη μοναδική στιγμή στην ιστορία που ο αγαπημένος Ντιεγκίτο της Αργεντινής, φόρεσε τη φανέλα της μισητής αντιπάλου το 2006, πριν δηλαδή από 11 χρόνια.

Η εξήγηση; Το έκανε για τις ανάγκες διαφήμισης βραζιλιάνικου αναψυκτικού με γκουαρανά. Στη διαφήμιση ο Μαραντόνα φαίνεται να βλέπει έναν εφιάλτη, στον οποίο στέκεται δίπλα στα αστέρια τότε της "Σελεσάο", τους Ρονάλντο και Κακά και φορώντας τη φανέλα της εθνικής τους ομάδας, τραγουδάει μαζί τους τον εθνικό ύμνο.

Ο Ντιεγκίτο ξυπνάει έντρομος στο κρεβάτι του, φορώντας τελικά τη φανέλα της Αργεντινής και λέει πως "μάλλον θα έχω πιει πολλά βραζιλιάνικα γκουαρανά".

Η εταιρεία που παράγει το συγκεκριμένο αναψυκτικό ήταν ο βασικός σπόνσορας της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2006 και ο Μαραντόνα είχε πληρωθεί αδρά για αυτή τη διαφήμιση. Όπως και να έχει όμως ήταν μια σπάνια στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK