"Ουδέτερη" κάλυψη

"Ουδέτερη" κάλυψη
Καλημέρα (για να μην πω καληνύχτα) σε ολους εσάς στο Contra.gr

Αφορμή για αυτο το mail στάθηκε η "ουδέτερη" κάλυψη του τελικού κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ από το site σας. Ο τέλικος μόλις έχει τελειώσει και ειλικρινά διαβάζοντας το ρεπορτάζ του αγώνα στο site σας αισθάνομαι ότι μάλλον είδα άλλο παιχνίδι.

Δεν κάνετε καμμία αναφορά στο γεγονός ότι οι παίχτες του Άρη χρεώνονταν φάουλ ακόμα και αν τολμούσαν να κοίταξουν τους παίχτες του παναθηναϊκού στα μάτια γι αυτό και κατέληξε η μισή ομάδα στον πάγκο. Και μάλιστα όχι τυχαίοι παίχτες αλλά αυτοί που μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο στήριζαν την ομάδα με τους πόντους τους. Είναι φυσικό ότι όταν αυτοί αποχώρησαν η ομάδα κατέρρευσε και αδυνατούσε να σκοράρει και βέβαιο ο παναθηναϊκός, που ούτως ή άλλως διαθέτει εκπληκτικές μονάδες, έφτασε και ξεπέρασε τον Άρη στο σκορ.

Αυτό που με ώθησε να γράψω το mail όμως είναι η φράση "...αναμενόμενα" παράπονα του Άρη όπως αναφέρετε χαρακτηριστικά. Και σας ρωτάω: Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει ο Άρης; Να μην παραπονεθεί για την σφαγή που του στέρησε ακόμα έναν τίτλο; Ακόμα και αθηναϊκές εφημερίδες που θεωρούνται ουδέτερες, όπως ο Φίλαθλος, αναγνωρίζουν την πεντακάθαρη σφαγή που είδε όλη η Ελλάδα. Αν θέλετε να κλείσετε τα μάτια σας και να πανηγυρίσετε ακόμα έναν τίτλο από το κατεστημένο σας κάντε το. Δε θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνεται αυτό.

Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι το γεγονός ότι αύριο κανείς δε θα θυμάται το πως έγινε. Όλοι απλά θα λέτε ότι ο παναθηναϊκός έφτασε τα 8 κύπελλα Ελλάδος. Ποιός άλλωστε θυμάται τι έγινε το 1993 (παραδόξως ο τελικός ήταν και πάλι ανάμεσα στις ίδιες ομάδες); Υπάρχουν πολλά προβλήματα μεταξύ Βορρά και νότου και με τέτοιες συμπεριφορές στον αθλητικό τομέα τα προβλήματα δεν πρόκειται να λυθούν, τουναντίων θα εξακολουθούν να αυξάνονται. Είναι άπειροι οι τίτλοι που το αθηναϊκό κατεστημένο έχει κλέψει από ομάδες, κυρίως, της Θεσσαλονίκης και πλέον οποιαδήποτε παράπονα μας κάνουν και γραφικούς. Δεν κρύβω το γεγονός ότι ήταν πολλές φορές που το κατεστημένο λειτούργησε και σαν άλλοθι για την ανικανότητα των αθλητικών παραγόντων του Βορρά αλλά σε περιπτώσεις σαν τη χθεσινή το έγκλημα ήταν οφθαλμοφανές. Ακόμα ένας κλεμμένος τίτλος λοιπόν... Συγχαρητήρια!

Κωνσταντίνος Καραβίδας, Μάλμοε Σουηδίας

Υ.Γ. Δεν περιμένω να δημοσιεύσετε το mail μου. Γνωρίζω ότ τα "πράσινα" αισθήματά σας θα υπερισχύσουν. Πρέπει άλλωστε να ανεβάσετε και τα "χτυπήματα" στο site σας. Ο κόσμος του παναθηναϊκού είναι μάλλον πιο προσοδοφόρος από αυτόν του Άρη. Ήθελα μόνο να σας εκφράσω την απογοήτευσή μου γιατί εώς τώρα σας θεωρούσα αξιόπιστο μέσο. Μάλλον όμως έκανα λάθος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK