Ούτε ένα χρόνο αντέχουν οι προπονητές της Μακάμπι. Ο Ίβιτς;

Με δικό του βοηθό πηγαίνει στο Τελ Αβίβ ο Βλάνταν Ίβιτς προκειμένου να πιάσει την πρώτη δουλειά του μετά τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο στοίχημα ν' αντέξει την πίεση και να χρίσει τη νέα ομάδα του πρωταθλήτρια.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Βλάνταν Ίβιτς EUROKINISSI

Το απόγευμα της Πέμπτης η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βλάνταν Ίβιτς στη θέση του πρώτου προπονητή. Είχε βουίξει ο (άγιος) τόπος στο Ισραήλ και μάλιστα διεξήχθη συνέντευξη Τύπου για την πρόσληψή του.

Για τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ η πρόκληση είναι μεγάλη. Όχι μόνο να φέρει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην κορυφή του ισραηλινού ποδοσφαίρου, αλλά ταυτόχρονα ν' ανταποκριθεί στο μεγάλο βάρος.

Διότι η καρέκλα στην οποία θα καθίσει είναι τουλάχιστον "ηλεκτρική". Ιδίως μετά το 2015, όταν και η "ομάδα του λαού" κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημά της.

Δεν θα βρεις μετά το 2010 κάποιον που ν' άντεξε περισσότερο από 10-12 σε αυτή τη θέση.

Ας αρχίσουμε από το τέλος:

Ο Ίβιτς θα πάρει τη θέση του Ζόρντι Κρόιφ που ήταν στα ηνία από τις 14 Ιουνίου του 2017 ως την προ ημερών λήξη του πρωταθλήματος.

Προηγουμένως ήταν ο Αγκολέζος Λίτο Βιντιγκάλ (Φλεβάρης '17 - Ιούνης '17). Ο οποίος είχε πάρει τη σκυτάλη από τον Γεωργιανό Αρβελάτζε (Ιούνιος '16 - Ιανουάριος '17).

Πριν ήταν ο Πέτερ Μποζ στο τιμόνι (Ιανουάριος '16 - Μάιος '16). Ο Ολλανδός είχε πάει αντί του Σέρβου Γιοκάνοβιτς (Ιούνιος '15 - Δεκέμβριος '15). Τον οποίο είχαν φέρει οι Ισραηλινοί αντί του Ισπανού Πάκο Αγεστεράν (Αύγουστος '14 - Ιούνιος '15).

Πιότερα ήταν δις ο προσφάτως "ερυθρόλευκος" Όσκαρ Γκαρθία (Ιούνιος '14 - Αύγουστος '14, Ιούνιος '12 - Μάιος '13) και ο Πάουλο Σόουζα (Ιούνιος '13 - Μάιος '14).

Πιο πίσω δε θα συναντήσεις αρκετούς ντόπιους, άλλους υπηρεσιακούς και άλλους (υποτίθεται) μόνιμους... Πάντα όμως με την ίδια κατάληξη.

Ο Ίβιτς ακριβώς αυτό θέλει ν' αντιστρέψει... Στο Τελ Αβίβ πηγαίνει με βοηθό τον Μίλος Βεσελίνοβιτς, τον οποίο είχε και στον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK