Ούτε Παρέδες, ούτε Ρομέρο για Ολυμπιακό

Τα τελευταία σενάρια θέλουν τους Παρέδες και Ρομέρο στο στόχαστρο του Ολυμπιακού όμως από την πειραϊκή ΠΑΕ διαψεύδουν και για τους δύο! Όλα "ανοιχτά" στο σίριαλ Μιλιβόγεβιτς.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουάν Κάρλος Παρέδες (29χρονος δεξιός μπακ της Γουότφορντ) και ο Λούκας Ρομέρο (22χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος της Κρουζέιρο) είναι τα δύο νέα ονόματα που προέκυψαν εσχάτως στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με δημοσιεύματα του εξωτερικού να τους φέρνουν αμφότερους στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Από την πλευρά τους πάντως οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας δεν φαίνεται να συμμερίζονται αυτά που γράφονται στο εξωτερικό αφού όχι μόνο δεν έχουν επιβεβαιώσει για κάποιον από τους δύο αλλά επιπλέον προχώρησαν στη διάψευση του ενδιαφέροντος για το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό ντουέτο.

Την ίδια ώρα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο να φαίνεται μεν πως είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Ρέντη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League (Κρίσταλ Πάλας ή Χαλ) αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια συμφωνία όλα να είναι "στον αέρα".

Στον Ολυμπιακό μάλιστα δείχνουν πως δεν "καίγονται" να πουλήσουν πάση θυσία τον "Μίλι" σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να είναι μάλιστα στην αποστολή για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια.

Ανεξάρτητα πάντως από την έκβαση του σίριαλ με την πώληση ή μή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν αποκλείουν το σενάριο ενίσχυσης της ομάδας στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK