Παίκτης του ΠΑΟΚ δεν παίζει και μαζεύει αδέσποτα

Η αγάπη του για τα τετράποδα δεν κρύβεται και από την πρώτη μέρα που μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, προσέχει τα αδέσποτα! Μάλιστα μαζεύει και χρήματα για τη φροντίδα τους μέσω δωρεών. Διαβάστε ποιος είναι.

Παίκτης του ΠΑΟΚ δεν παίζει και μαζεύει αδέσποτα
tzavelas teri antonis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποτέλεσε μία από τις μεταγραφικές ελπίδες του ΠΑΟΚ στο παζάρι του καλοκαιριού το 2015, αφού ήρθε ως μεγάλο ταλέντο από την Αυστραλία. Τελικά στο δικέφαλο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και για αυτό το λόγο δόθηκε το καλοκαίρι δανεικός στην Βέροια.

Ο Τέρι Άντονις ( ή αλλιώς Λευτέρης Αντώνης) μπορεί να μην παίζει αρκετά στην Ελλάδα, αλλά φροντίζει να γεμίζει το χρόνο του με τη δεύτερη του αγάπη και αυτή είναι τα αδέσποτα τετράποδα.

Μάλιστα είναι μέλος φιλοζωικών οργανώσεων τόσο στη χώρα μας όσο και στην Αυστραλία, ενώ έχει βρει πολλά αδέσποτα σκυλάκια και προσπαθεί να τους βρει σπίτι!

Το τελευταίο tweet του Άντονις, μάλιστα, είναι με τρία κουτάβια τα οποία βρήκε εγκαταλελειμμένα στη μέση του πουθενά! Όσοι θέλετε να τον βοηθήσετε μπορείτε να τον ακολουθήστε στον λογαριασμό του στο twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK